ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

 

Συνάντηση του Α’ Αντιπρόεδρου της Ε.Ι.Ε.Τ. Σταύρου Μάτση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στο νησί των Ιπποτών. Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. έκανε γνωστά στον Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Περιφερειακός Τύπος και ζητήθηκε η συνδρομή του για σειρά επαφών που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από το συλλογικό οργάνων των Ιδιοκτητών των εφημερίδων.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα στον Περιφερειακό Τύπο και προσκάλεσε τον Αντιπρόεδρο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης να τον επισκεφθούν για να δρομολογήσουν από κοινού δράσεις που αφορούν τόσο το Υπουργείο όσο και την Ε.Ι.Ε.Τ. με πρωτεύοντα ρόλο την εξωστρέφεια μεταξύ των Περιφερειών και την ανάδειξη του Εσωτερικού Τουρισμού της Χώρας που μπορεί και πρέπει να είναι 12μηνος.

Τέλος έγινε αναφορά από τον κ. Μάτση και ο Υπουργός ενημερώθηκε διεξοδικά για την προβολή στον Περιφερειακό Τύπο των δεκατριών Περιφερειών της Χώρας, δέσμευση που εκκρεμεί από την προηγούμενη περίοδο επί Υπουργίας Έλενας Κουντουρά, κάνοντας του γνωστό πως τόσο το Υπουργείο Τουρισμού, όσο και ο Ε.Ο.Τ. είχαν θετική άποψη για τέτοιου είδους κινήσεις εξωστρέφειας.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ