Τους εμπλεκόμενους του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, οινοποιούς, τυροκόμους, ελαιοπαραγωγούς, κτηνοτρόφους και λοιπούς παραγωγούς καλεί η Ένωση ξενοδόχων Δράμας με σκοπό να τους παρουσιάσει και να τους ενημερώσει για το πλάνο υλοποίησης του έργου «Dionysos Land – Η γαστρονομική ταυτότητα της Δράμας». Μέσα από το πρόγραμμα Leader, οι ξενοδόχοι του νομού επιχειρούν να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που παράγει η Δράμα, να δημιουργήσουν τη γαστρονομική της ταυτότητα.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, στις 7 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Κούρος.
Θα συζητηθούν λεπτομερώς οι δράσεις και οι σκοποί του έργου και θα αναζητηθούν τρόποι συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων.
Στόχος της ανοιχτής πρόσκλησης είναι να ενημερωθούν, όσο το δυνατόν περισσότεροι παραγωγοί, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν στην υλοποίηση του έργου όσοι το επιθυμούν.
Μέσω αυτής της προσπάθειας επιχειρείται να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι η Δράμα παράγει προϊόντα ιδιαίτερης διατροφικής αξίας και να δοθεί προστιθέμενη αξία σε όλα τα προϊόντα του νομού.
Πηγή: ert.gr