«Οι μουσικοί του δρόμου ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας»

 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Σχεδόν σε κάθε μας βόλτα, δεν είναι απίθανο να συναντήσουμε τους αποκαλούμενους μουσικούς του δρόμου που κρατούν συντροφιά στους περαστικούς.

Είτε πρόκειται για μεμονωμένα άτομα που τραγουδούν ή όχι με τη συνοδεία ενός μουσικού οργάνου είτε για ομάδες ατόμων σίγουρα είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα τραβήξει την προσοχή μας έστω και για μερικά δευτερόλεπτα και θα πλησιάσουμε ούτως ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τη μαγεία της μουσικής τους.

Πηγάζει από την ελευθερία της ψυχής, από την ατέρμονη αγάπη για τη μουσική, την προσπάθεια να δώσουν ζωή και ήχο στην πόλη.

Από τις 4 έως 8 Ιουλίου, στα σοκάκια της Δράμας μπορείτε να απολαύσετε τους μουσικούς του δρόμου της Δράμας, στο πλαίσιο του Drama Street Music Festival.

Μελωδίες από όλα τα μουσικά είδη συνοδεύουν τις καθημερινές μας βόλτες στο αστικό κέντρο της πόλης μας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Ανέστης Κουρτίδης, Αργύρης Χατζηδιάκος, Άννα Παυλίδου, Θοδωρής Βαλασιάδης, Μαρία Σταυριανίδου, Χριστίνα Κυπριανίδου, Τάσος Συμεωνίδης, Φώτης Μπατζάκας, Γιάννης Μαυρομάτης, Παύλος Χοψονίδης, Αλέξανδρος Λουλούδης.

To 1o «DRAMA STREET MUSIC FESTIVAL» είναι ενταγμένο στις Προφεστιβαλικές Εκδηλώσεις του ΦΤΜΜ Δράμας.

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος τόνισε: «Οι μουσικοί του δρόμου είναι αναπόσπαστο μέρος μιας ευρύτερης καλλιτεχνικής κουλτούρας. Ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας μέσα από την τέχνη τους. Καλό ξεκίνημα στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Δρόμου. Ευχαριστώ τους μουσικούς για τη συμμετοχή τους».