Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ως διοργανωτής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ποδηλασίας δρόμου ανδρών και γυναικών, καθώς και ο Δήμος Παρανεστίου, καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους πολιτιστικούς και εθελοντικούς φορείς της περιοχής να παραστούν στην συντονιστική συνάντηση εθελοντικής υποστήριξης, την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 9:30πμ, στην Αίθουσα Συσκέψεων στο Διοικητήριο Δράμας (2ος όροφος).

Εθελοντικές οργανώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι, δια ενός και μόνο εκπροσώπου ανά φορέα, είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Παρανέστι στις 24 έως 26 Ιουνίου 2022.

Σε σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί από τον τεχνικό διευθυντή των αγώνων, Χρήστο Κηπουρό το πλάνο του αγώνα, σε επίπεδο υποστήριξης και θα προταθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να συνδράμουν οι φορείς.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα παρευρίσκονται στη περιοχή την περίοδο αυτή.

Το όραμα μας για την ανάδειξη του τόπου μας ως κορυφαίου προορισμού ποδηλασίας και αθλητικής προετοιμασίας είναι δομημένο σε δύο πυλώνες:

Την άρτια τεχνική διοργάνωση και τις εγκαταστάσεις καθώς και τη φιλοξενία σε κάθε επίπεδο, από την συνεισφορά τοπικών φορέων και επαγγελματιών ως ολοκληρωμένης εμπειρίας, με γνώμονα την παράδοση, τα τοπικά προϊόντα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Τέλος, η διαδρομή προς τον κάμπο της Δράμας και ανάμεσα στα αμπελοτόπια, επιλέχθηκε με στόχο την ανάδειξη του επιβλητικού αμπελώνα και των οινοποιείων της περιοχής, με γνώμονα τις προδιαγραφές και οδηγίες της Ελληνικής ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ένα μεγάλο γεγονός για το τόπο μας. Η παρουσία σας είναι πολύτιμη.