ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

Κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου προς την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Καλλίας και ο ταμίας κ. Αλατζάς Ιωάννης, παραβρέθηκαν σε συνάντηση με τον κ. Γκαμπαερίδη Κωνσταντίνο, Σύμβουλο του Κυβερνήτη Αγίας Πετρούπολης και της κ. Γαβρίλοβας Ιουλίας, Πρόεδρο του επιχειρηματικού και ενημερωτικού κέντρου Αγ. Πετρούπολης –Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης γνωριμίας μας δόθηκε η ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να παρουσιάσουμε τις τουριστικές δυνατότητες – προοπτικές της περιοχής μας και να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για ανάδειξη του θρησκευτικού, οινικού, εναλλακτικού και σχολικού τουρισμού της περιοχή μας, στην αγορά της Ρωσίας.

Με δεδομένο την σύνδεση του αεροδρομίου της Καβάλας με τρεις πόλεις της Ρωσίας, η Δράμα έρχεται ακόμα πιο κοντά σε αγορές οι οποίες μπορούν να στηρίξουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.

Το προσεχές διάστημα η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω συναντήσεις και συζητήσεις, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασιών και προώθησης της περιοχής μας.

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί το Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο Χριστόδουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Καραμπατζάκη Δημήτριο και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Ψαρρά Γεώργιο για την στήριξη της προσπάθειας που ξεκίνησε η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας για την τουριστική προβολή της Δράμας.