ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας για την επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης «20 χρόνια Κολυμβητικοί Αγώνες Αγίας Βαρβάρας», οι οποίοι λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας προς τιμήν της πολιούχου της πόλης μας Αγία Βαρβάρα.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την πόλη μας η άνευ προηγούμενο μεγάλη συμμετοχή αθλητών στη φετινή διοργάνωση, οι οποίοι προέρχονταν τόσο από την χώρα μας όσο και από την Βουλγαρία και την Τουρκία, καθώς και η πρώτη θέση σε μετάλλια που κατέλαβε ο ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας τόνισε ότι: «Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας, συμμετείχε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, με ανάλογη χρηματοδότηση και κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών της, συμβάλλοντας κατά το δυνατό στη διάδοση του αθλήματος της κολύμβησης και την προβολή της πόλης μας τόσο στην υπόλοιπη χώρα, όσο και στο εξωτερικό».