Παρουσία χιλιάδων θεατών, στην παραμυθένια Ονειρούπολη, οι Vegas δημιούργησαν ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, σε μια ακόμη μεγάλη συναυλία στην κορυφαία Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας! Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας, απόλαυσε αγαπημένα μουσικά ακούσματα, χορεύοντας έντονα και τραγουδώντας δυνατά!

Μάλιστα, οι Vegas ανταπέδωσαν την αγάπη του κόσμου, μένοντας μέχρι αργά στο χώρο της Ονειρούπολης, έτσι ώστε να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους!

Τα μέλη του πολύ αγαπημένου συγκροτήματος ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακοί με το κοινό, αναπτύσσοντας μια ξεχωριστή σχέση μαζί του! Και δεν έμειναν μόνο στην εξ αποστάσεως επαφή με τους αγαπημένους τους φίλους, καθώς κάλεσαν επί σκηνής παιδιά για να παίξουν μαζί τους ένα μουσικό παιχνίδι, τόσο με δικά τους τραγούδια όσο και με επιτυχίες άλλων ερμηνευτών… Κι όταν είδαν και το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, ανάμεσα στο κοινό, να συμμετέχει ενεργά στη συναυλία τους, τα μέλη του συγκροτήματος κάλεσαν και τον ίδιο το Δήμαρχο επί σκηνής για να έχουν μια σύντομη, αλλά γιορτινή, συνομιλία μαζί του.

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει καλύψει σαν πέπλο ολόκληρη την πόλη, τα πάντα είναι μαγικά από άκρη σε άκρη και ο κάθε επισκέπτης γίνεται πρωταγωνιστής στο αυθεντικότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Και όπως είπαν και οι Vegas, πάντοτε η Ονειρούπολη στη Δράμα είναι το δικό τους σημείο εκκίνησης για τα Χριστούγεννα!