Η ΕΡΤ, ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

 

  • Θα γίνουμε ομάδα, είναι το σύνθημα του Κ. Ανυφαντάκη
  • Γ. Χατζησαρόγλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας, μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΠΑΕ Δόξα): Η Δόξα μας «ακουμπά» όλους, πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της, ας αποφασίσει η πολιτεία για την έναρξη
  • Δημόσιο κάλεσμα της Διοικούσας Επιτροπής για τις δωρεάν μετοχές
  • Εμβόλιμες οι χαμένες αγωνιστικές

 

Οι παθογένειες της ελληνικής «έκδοσης» του επαγγελματικού πδοοσφαίρου έχουν τις ρίζες τους στο πελατειακό πολιτικό σύστημα, αφού ΠΟΤΕ δεν λειτούργησαν οι νόμοι της ελεύθερης αγοράς, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.

Από συστάσεως το 1979 της ΕΠΑΕ έως την πρόσφατη αναδιάρθρωση με την σύσταση και συγκρότηση της Super League 2, τα επεισόδια στη σχέση πολιτικού κόσμου και εμπλεκομένων παραγόντων και ΠΑΕ είναι αναρίθμητα και φτάνουν στο σημείο του γραφικού.

Έτσι, φτάσαμε στα μέσα του Οκτώβρη και η Super League 2 τελεί σε αγωνιστική αδράνεια, αφού οι μεν (ΣΥΡΙΖΑ) έταξαν, οι δε (Ν.Δ.) έκοψαν και αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει.

Οι εποπτεύοντες Ευρωπαίοι τελούν σε πλήρη αμηχανία, οι εδώ συνομιλητές, Υπουργός – ΕΠΟ – Football League, έχουν την δική τους προσέγγιση και οι ΠΑΕ Οκτώβρη μήνα πραγματοποιούν φιλικές αναμετρήσεις.

 

Κ. Ανυφαντάκης: Θα γίνουμε ομάδα

 

Με την παραπάνω φράση ο προπονητής των Μαυραετών Κώστας Ανυφαντάκης δίνει το πραγματικό στίγμα, τόσο του χρόνου όσο και του τρόπου συγκρότησης του ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, οπότε η διακοπή στην περίπτωση της Δόξας λειτούργησε ευεργετικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

Γ. Χατζησαρόγλου: Ας αποφασίσει η πολιτεία

 

Το μπαλάκι στην Κυβέρνηση έριξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου, αφού οι υποσχέσεις και οι περικοπές έφεραν την εμπλοκή και την παύση.

 

Δημόσιο κάλεσμα

 

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Δόξα Δράμας απεύθυνε κάλεσμα για την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, αναφέροντας τα εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Δόξα Δράμας καλεί τα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη που επιθυμούν να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ μετοχές της ΠΑΕ, να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας σε ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 15.30) ως τις 15 Νοεμβρίου, για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την φόρμα – αίτηση προεγγραφής.

Το ύψος των μετοχών ενός εκάστου των αιτούντων θα ανέρχεται σε ποσοστό έως 2% του μετοχικού κεφαλαίου προς έκαστο ενδιαφερόμενο.

Ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη ή συνέπεια πάσης φύσεως θα έχει ο νέος κάτοχος με την λήψη τους.

Το κάλεσμα αυτό γίνεται σε συνέχεια της απόφασης του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιάννη Μπυρου να διαθέσει δωρεάν και χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα το πακέτο των μετοχών του στα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη.