ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, το Σάββατο 9/2 &την Κυριακή 10/2, στο Επιμελητήριο Δράμας & σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το σεμινάριο των υπαλλήλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. & Σερρών, με θέματα την έκδοση Ψηφιακών Υπογραφών και τις ανταποδοτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις μέλη. Εισηγητές από την ΚΕΕΕ ήταν ο Διευθυντής κ. Βασ. Αποστολόπουλος και ο κ. Αθ. Ορκόπουλος, στέλεχος υποστήριξης της ΚΕΕΕ στις ψηφιακές υπηρεσίες.

Εξάλλου το αμέσως επόμενο διάστημα τα Επιμελητήρια θα διαχειριστούν την έκδοση 270.000 ψηφιακών υπογραφών για τα μέλη τους, τις οποίες διέθεσε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

Η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση των υπαλλήλων και στελεχών των Επιμελητηρίων, αποτελεί πρωτεύοντα στόχο των Διοικήσεων των φορέων στην κατεύθυνση της ποιοτικής & αξιόπιστης παροχής υπηρεσίας στα μέλη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης δήλωσε την ικανοποίησή του στα στελέχη που συμμετείχαν, για την άρτια ολοκλήρωση του σεμιναρίου και ευχαρίστησε την Διοίκηση της Κεντρική Ένωσης Επιμελητηρίων για την υποστήριξή της.