Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ΗΤΤΗΘΗΚΕ 26-22 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

 

Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου πάλεψε σκληρά μέσα στο Άργος με τον Διομήδη έφερε το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο δύο φορές στα δύο γκολ αλλά προδόθηκε από άσχημες κρίσιμες τελικές και πολλά επιθετικά λάθη.

Παρόλο που το απόλυτο φαβορί του αγώνα ήταν ο Διομήδης Άργους οι Δραμινοί παρά τα επιθετικά προβλήματα που είχαν έμεναν συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και αυξάνοντας την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο προσπάθησαν να το διεκδικήσουν με πολύ καλή αμυντική λειτουργία που όμως δεν έφτανε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα και εκτός έδρας πλέον με ομάδες της πρώτης εξάδας δείχνει ανταγωνιστική κάτι που μεταδίδει αισιοδοξία στους Δραμινούς για μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην Δράμα.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπή μέχρι τις 3/11 όπου η Δραμινοί θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο Κραχτίδης, και οι παίκτες θα έχουν ένα διήμερο ρεπό από τον Σάκη Βαλαβάνη. Ο Draskic αναχώρησε για το Βελιγράδι προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση βίζας, ενώ αποφασίστηκε ο Μπέτζιος να προχωρήσει σε επέμβαση στο γόνατό του για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού.

Τα επόμενα Σαββατοκύριακα η ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προκειμένου να διατηρηθεί ο αγωνιστικός ρυθμός.

 

Το γραφείο Τύπου