ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΕΤΟ

 

Φιλικό παιχνίδι με το νεοσύστατο Σύλλογο Βετεράνων Λήμνου έδωσαν οι Παλαίμαχοι της Δόξας, οι οποίοι ταξίδεψαν στο νησί του Αιγαίου και σήκωσαν ψηλά και σε αυτή τη γωνιά της ελληνικής επικράτειας τη σημαία με τον Μαυραετό. Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 23 Ιουνίου στο γήπεδο της Μύρινας και έληξε με 3-0 για τη Δραμινή ομάδα με σκόρερ των γκολ τους Αρνή (2) και Κιοσσέ. Φυσικά το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έζησαν όμορφες αθλητικές στιγμές. Μάλιστα οι Παλαίμαχοι της Δόξας δώρισαν στους Βετεράνους της Λήμνου το βιβλίο για τα 15 χρόνια της ομάδας στην Α’ Εθνική, μία φανέλα της Δόξας, ένα λάβαρο για τα 100 χρόνια της Δόξας, καθώς και δραμινά κρασιά.

Στην αποστολή των Παλαίμαχων της Δόξας συμμετείχαν οι: Κύρκος, Μελικίδης, Τρελλόπουλος, Τσελεμπής, Πέρρος, Παχατουρίδης Κ., Κατσαρίδης, Γεωργιάδης Κ., Μουρατίδης Κ., Αρνής, Κασδοβασίλης, Κιοσσές, Τοκμακτσής, Χαμουρίδης, Τσιμπλίδης Ν., Μουρατίδης Β., Καρυπίδης Τ., Μάλλιος, ενώ προπονητής ήταν ο Μιχάλης Φιλίππους. Διοικητική παρούσαι υπήρξε από τους Ηλία Ανδρεάδη και Παύλο Ταρασιάδη.

Στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο σκόρερ των 2 τερμάτων Νίκος Αρνής ανέφερε: «Ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση στο ακριτικό μας νησί. Περάσαμε ωραία επ’ ευκαιρία των 100 χρόνων της ομάδας».

Ο Βασίλης Μουρατίδης, μιλώντας στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός», δήλωσε: Ήταν μια πετυχημένη παρουσία μας για πρώτη φορά στη Λήμνο και ευχαριστούμε το νεοσύστατο σύλλογο παλαιμάχων του νησιού για την άψογη φιλοξενία. Σίγουρα θέλουμε να την ανταποδώσουμε».