ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΩΡΑ 19.00) ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ «ΓΗΡΑΙΟ» ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

 

  • Στάικος Βεργέτης (προπονητής Δόξας): Οι δομές και οι αντοχές, μαζί με τις λεπτομέρειες, θα κρίνουν πολλά
  • Επικοινωνιακό γκελ στον Ηρακλή με τη διαφήμιση του… καναπέ
  • Αλέκος Βοσνιάδης (προπονητής Ηρακλή): Είναι ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων με ίδιους στόχους, ας έρθει ο κόσμος να το χαρεί
  • Out οι Βιτλής – Σουμά για τη Δόξα

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη –επιτέλους- του πολύπαθου πρωταθλήματος της Football League, αφού το διήμερο 27/28-10-2018 έχουμε πρεμιέρα, με τη Δόξα να εκστρατεύει στα Τρίκαλα.

Το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή, αν και φιλικό, σίγουρα είναι ιδιαίτερο, αφού από τη μια υπάρχει μια μεγάλη προϊστορία αναμετρήσεων και από την άλλη –στο σήμερα- οι στόχοι είναι οι ίδιοι για τις δύο ομάδες.

Έτσι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, υπό το φως των προβολέων, για τη Δόξα ο Στάικος Βεργέτης θα δει τους παίκτες του να έχουν πλήρη αγωνιστική δράση, το ίδιο και ο Αλέκος Βοσνιάδης από τη μεριά του Ηρακλή, καθώς το παιχνίδι είναι μια γενική πρόβα.

 

Αλ. Βοσνιάδης: Ίδιοι στόχοι και για τις δύο ομάδες, μακάρι να ανέβουν μαζί

 

Στην εφημερίδα «Εργασία… συν» μίλησε ο προπονητής του «Γηραιού» κ. Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος είπε: «Είναι ένα ματς μεταξύ δύο συγκροτημάτων που ουσιαστικά έχουν μια κοινή επιδίωξη, τόσο εμείς όσο και η Δόξα θα προσπαθήσουν για την άνοδο. Ας έρθει ο κόσμος το Σάββατο να χαρεί αυτήν την πρόβα τζενεράλε. Ο χρόνος πλέον τελείωσε, είναι αλήθεια ξεκινάμε και εύχομαι και πιστεύω να πραγματοποιηθεί αξιόλογο πρωτάθλημα που να έχει συγκινήσεις και χαρές. Εύχομαι οι δύο ομάδες να ανέβουν μαζί».

 

Στ. Βεργέτης: Όλα για την επιστροφή στον μαραθώνιο που ξεκινά

 

Ο προπονητής της Δόξας κ. Στάικος Βεργέτης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: «Οι μάχες θα είναι σκληρές στο πρωτάθλημα που ξεκινά, αφού οι ανταγωνιστές θα είναι πολλοί. Υπάρχει προσμονή από τον κόσμο, εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου».

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος στο μεγάλο σαββατιάτικο παιχνίδι (ώρα έναρξης 19.00), αφού οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα.