Η Κατερίνα Στεφανίδη ξέσπασε κατά της αθλητικής ηγεσίας κατηγορώντας την για μεθοδεύσεις – Απάντηση από τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Μαυρωτά και στο… βάθος η κόντρα με τον ΣΕΓΑΣ

Μαλλιά κουβάρια έγιναν η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γιώργος Μαυρωτάς με αφορμή τη θεσμοθέτηση των πριμ στον κλειστό στίβο, ενώ η κόντρα έχει και… άρωμα ΣΕΓΑΣ με τον οποίο ο Αυγενάκης είναι σε ανοικτή ρήξη.

Η Στεφανίδη με συνέντευξη της στο περιοδικό insidethegames κατηγόρησε την αθλητική ηγεσία για μεθοδεύσεις με σκοπό να «φάει» πριμ των αθλητών που κατέκτησαν μετάλλια στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (8/11) η Στεφανίδη έγραψε στο twitter «φτάσαμε να μας ζητάνε και χρήματα πίσω»

Nωρίτερα στη συνέντευξη της κατήγγειλε ότι όχι μόνο δεν έχει πάρει τα πριμ για τα μετάλλια που κατέκτησε σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού, αλλά της ζητάνε να επιστρέψει και χρήματα, που αντιστοιχούν στο μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στο Παγκόσμιο κλειστού. Σύμφωνα με την Ολυμπιονίκη του επί κοντώ κάτι ανάλογο συμβαίνει με πρωταθλητές, όπως ο Κώστας Φιλιππίδης και η Βούλα Παπαχρήστου.

«Ούτε η Παπαχρήστου, αλλά ούτε και ο Φιλιππίδης δεν θα πάρουν χρήματα για τα μετάλλια που κατέκτησαν το 2017 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και αν συνεχίσουν αυτό θα επηρεάσει και άλλους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του 2019. Αυτό επηρεάζει και εμένα αλλά όχι και τόσο γιατί θα έπαιρνα το 20% επειδή έχω καλύτερα μετάλλια στον ανοικτό στίβο με εξαίρεση το ευρωπαϊκό του 2018. Το τρελό είναι ότι ζητάνε πίσω χρήματα από το 2016 και όχι από κάποιον άλλον χρόνο και ο νόμος υπάρχει από το 1999» ανέφερε η Στεφανίδη.

Πηγή: ethnos.gr