• Νίκη με τον ΠΑΟΚ 25-27 (10-14) – Νίκη με την ΧΑΝΘ 24-30 (7-18)
  • Πολλά περιθώρια βελτίωσης των Δραμινών που χρειάζονται σκληρή δουλειά, υπομονή και σοβαρότητα
  • Συνεχίζεται το σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων

 

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσε ο Bianco Monte Drama 1986 στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το Σάββατο αγωνίστηκε με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά με μεγάλη ιστορία, ΧΑΝΘ όπου κέρδισε με 30-24 (18-7). Στο παιχνίδι ο Σάκης Βαλαβανης είδε όλους τους παίκτες του εκτός των Πολύδωρου (τραυματίας, προστατεύτηκε), Κοβογλανίδη (πήρε άδεια), ενώ για πολύ μικρό διάστημα αγωνίστηκε ο Τόσκας του οποίου οι Δραμινοί περιμένουν την πλήρη αποκατάστασή του.

Την Κυριακή στην Μίκρα οι Δραμινοί αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ όπου επικράτησαν με 25-27 (ημ. 10-14). Για μια ακόμη φορά αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές που είχε στην διάθεσή του ο Σάκης Βαλαβάνης, ο οποίος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως και οι προπονητές των άλλων ομάδων. Από τους Δραμινούς δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Πολύδωρος (τραυματίας) και Κοβογλανίδης – Κοτσαμαρίκογλου (άδεια).

Ο Δραμινός προπονητής δήλωσε για τα δύο παιχνίδια και την προετοιμασία της ομάδας: Δουλέψαμε σκληρά δύο εβδομάδες με διπλές προπονήσεις. Τα δύο παιχνίδια με ΧΑΝΘ και ΠΑΟΚ ήταν χρήσιμα για μένα, αλλά και τους παίκτες μας. Είναι ενθαρρυντικό ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού που πρέπει να δούμε άμεσα. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και φυσικά σε αυτό το πρωτάθλημα να έχουμε τους λιγότερους δυνατόν τραυματισμούς.

 

Το Γραφείο Τύπου