ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (10/12, ΩΡΑ 15.00, TV ΕΡΤ-3) ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

  • Συναγερμός στις τάξεις των φιλάθλων, αναμένεται φετινό ρεκόρ προσέλευσης για την κατηγορία
  • Τα σχέδια των προπονητών Διγκόζη και Σπανού
  • Με Πετρόπουλο ή Μαρκόπουλο επιθετική αιχμή η Δόξα
  • Με Πλαττέλα – Διαμαντόπουλο ο Άρης

 

Η 7η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Football League έχει τις αναμετρήσεις Δόξα – Άρης και ΟΦΗ – Παναχαϊκή και είναι βαθμολογικά και ψυχολογικά μια αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τους Μαυραετούς η ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή τους έφερε πίσω βαθμολογικά και πλέον η ανάγκη για νίκη καθίσταται επιτακτική και ο αντίπαλος της Κυριακής έχει το απόλυτο 6Χ6 και ο βαθμός δυσκολίας είναι πολλαπλασιαστικός.

Η συσπείρωση των φιλάθλων της Δόξας έτυχε την πανελλαδική αναγνώριση αφού 200 φίλαθλοι βρέθηκαν στην Πάτρα σε ένα ταξίδι 1.200 χιλιομέτρων, οπότε στην αναμέτρηση της Κυριακής η «μάχη» της κερκίδας θα είναι ξεχωριστή.

Στα αγωνιστικά πλάνα η Δόξα δέχτηκε γκολ μετά από 477 λεπτά και με βάση την αμυντική λειτουργιά πρέπει να «κτίσει» πλάνο κατοχής και επιβολής κόντρας στον Άρη που έχει υψηλούς στόχους και η βαθμολογική του θέση με το απόλυτο της συγκομιδής μόνο τυχαία απεικόνιση δεν είναι.

 

Συναγερμός στη Δόξα: Τα πάντα όλα

 

Στη Δόξα κινούνται για την αναμέτρηση με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη να βλέπει τον Αντώνη Πετρόπουλο να ανεβάζει στροφές αν και ο χρόνος αποχής είναι μεγάλος, με πιθανότερη εκδοχή να ξεκινήσει ο Κώστας Μαρκόπουλος ως αιχμή.

Η ήττα στην Πάτρα είναι παρελθόν, χρειάζεται πιο μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Άρη, κάτι που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί.

 

Πλήρης ο Άρης

 

Ο Άρης δίνει μεγάλη σημασία στην αναμέτρηση της Κυριακής, με τον προπονητή κ. Σπανό να βλέπει ότι είναι έτοιμοι οι Πλατέλλας και Διαμαντόπουλος και φυσικά οι φίλαθλοι του Άρη να μιλούν για «κατάληψη» στην κίτρινη Δράμα!

 

Εντολή Γ. Μπύρου: Σύνταξη μελέτης για στέγαστρο στο γήπεδο της Δόξας

 

Θέλει να είναι έτοιμος από κάθε πλευρά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Μπύρος σε περίπτωση ανόδου στη Super League και ήδη έχει δώσει εντολή σε γραφείο για σύνταξη νέας σύγχρονης μελέτης για κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο της Δόξας, μια εξέλιξη άκρως θετική.