Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετρουσαίων, ο ΓΣ ΔΟΞΑ Πετρούσας και η εθελοντική ομάδα «Στηρίζω» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης και υπό την αιγίδα του Δήμου Προσοτσάνης διοργανώνει αγώνα σε δημόσια οδό με την επωνυμία: «Αγώνας δρόμου Πετρούσας» με τους παρακάτω όρους:

ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η πλατεία της Πετρούσας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ :

1ος Αγώνας: 10000 μέτρων: Αφετηρία και τερματισμός η πλατεία της Πετρούσας. Η διαδρομή είναι περιφερειακά του χωριού και γίνεται δύο φορές

2ος Αγώνας: 5000 μέτρων: Αφετηρία και τερματισμός η πλατεία της Πετρούσας κάνοντας μία φορά τον γύρο της καθορισμένης διαδρομής

3ος Αγώνας:

1000 μέτρα: Για παιδιά Δημοτικών Σχολείων ως 12 ΕΤΩΝ

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ:

Αγώνας 1000 μέτρα: 18:30μμ

Αγώνας 10000 μέτρα: 19:15μμ

Αγώνας 5000 μέτρα: 19:30 μμ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών/τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο www.petrousarun.gr ως 01/08/2022.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Στο τηλέφωνο 6942053940 Κότιος Γεώργιος (απογευματινές ώρες)

-Facebook (inbox): Αγώνας δρόμου Πετρούσας

-Email: [email protected]

ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρεις (3) πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο. Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας, 1: ως 29 ετών 2: 30 – 39 ετών, 3: 40- 49 ετών, 4: 50+ετών και 6: 60+ ετών θα δοθεί αναμνηστικό βραβείο και σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Το χρονικό όριο του αγώνα καθορίζεται στις δύο (2) ώρες.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Γραμματεία θα λειτουργεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πετρούσας, την Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 από τις 11:00πμ ως 13:00μμ και από 17:00μμ ως 21:00μμ.

Το κόστος συμμετοχής θα πληρώνεται στη Γραμματεία και ανέρχεται σε 5 ευρώ για τον παιδικό αγώνα και σε 10 ευρώ για τους αγώνες των ενηλίκων.

Για τη διευκόλυνση των εκτός νομού αθλητών θα υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του ποσού ανήμερα του αγώνα δύο ώρες πριν την εκκίνηση. (16:30μμ ως 18:30μμ).

Με την καταβολή του ποσού οι αθλητές θα παραλαμβάνουν το chip χρονομέτρησης, που είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται σε άλλο άτομο.

Για να μπορέσουν οι δρομείς να πάρουν το chip θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους ως την 01/8/2022.

Οι αριθμοί συμμετοχής για τον παιδικό αγώνα δεν περιλαμβάνουν chip χρονομέτρησης.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

– Οι αθλητές/τριες των σωματείων θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς με τη φροντίδα και την ευθύνη των σωματείων τους, όπως ορίζει ο Ν. 2725/99 πριν από τους αγώνες.

-Οι ανεξάρτητοι δρομείς, που δεν έχουν Αθλητικό Δελτίο, θα πρέπει να εξεταστούν πριν τους αγώνες από γιατρό με δική τους ευθύνη ή των γονέων/κηδεμόνων τους.

-Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του, όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

-Οι διοργανωτές του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση.

-Επομένως, από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/χουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι (κάτω των 18 ετών) με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους.

Κανόνες Υγιεινής

-Κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων θα λειτουργούν στον χώρο του ΚΑΠΗ Πετρούσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρούσας αποδυτήρια και τουαλέτες.

-Αν χρειαστεί να ληφθούν μέτρα κατά του covid 19 θα εφαρμοστεί ό,τι θα προβλέπει το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλειες αντικειμένων αξίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

Α. Οι συμμετέχοντες/χουσες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για τους σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και της δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κάθε συμμετέχοντα/χουσας, που προκύπτουν από τη δήλωση συμμετοχής του/της (προφορική ή γραπτή), θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα.

Με τη δήλωση συμμετοχής ο συμμετέχων/χουσα συμφωνεί ότι τα δεδομένα του/της είναι αποθηκευμένα και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του αγώνα.

Β. Οι συμμετέχοντες/χουσες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς που εξυπηρετούν την προβολή της, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για τον λόγο αυτό.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στον Τεχνικό Σύμβουλο Αν. Μακ. και Θράκης κ. Μωυσιάδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο 6941663253.