ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-5-2021 ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ» ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ

  • Ακόμη σοκαρισμένος ο φίλαθλος κόσμος από την προσβλητική και ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 2-4 από τον Καραϊσκάκη
  • Προσπάθεια από τον Κ. Βασιλακάκη να εμπεδωθεί από τους παίκτες το διακύβευμα της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα
  • Προχωρά στη Βουλή η ψήφιση της αναδιάρθρωσης μετά τη δημόσια διαβούλευση

 

Η φετινή Super League 2, έστω και με 12 ομάδες, εν μέσω πανδημίας και με απουσία των φιλάθλων, διεκδικεί ίσως τον χαρακτηρισμό της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας στην ιστορία της Β’ Εθνικής. Μέσω της ΕΡΤ που κατέγραψε υψηλούς δείκτες τηλεθέαση, οι φίλαθλοι απόλαυσαν αναμετρήσεις με αγωνία και ενδιαφέρον.

Η ΠΑΕ Δόξα τώρα, χωρίς ουσιαστικά Διοίκηση, εν απουσία ισχυρού οικονομικού παράγοντα και χωρίς προπονητικό επιτελείο που να γνωρίζει την κατηγορία, αναζητεί την αγωνιστική παραμονή με τον «επιστρατευμένο» Κώστα Βασιλακάκη και τους φιλάθλους άναυδους από τα στατιστικά δεδομένα της ομάδας που είναι άκρως απογοητευτικά.

Η ήττα από τον Καραϊσκάκη με 2-4 έβαλε «φωτιά» στην υπόθεση παραμονής, από την Παναχαϊκή, δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή ο Απόλλων Λάρσιας με 28, τα Τρίκαλα με 25, η Δόξα με 24 και ο Καραϊσκάκης με 23.

 

ΑΟΤ – Δόξα: Χωρίς αύριο

 

Το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων η αναμέτρηση του γηπεδούχου ΑΟΤ και της Δόξας είναι «τελικός» για την παραμονή. Την ίδια ώρα, στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, ο Απόλλων υποδέχεται τον Καραϊσκάκη. Τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων στη Θεσσαλία θα καθορίσουν πολλά για τη σωτηρία.

Στη Δόξα όλοι – άπαντες έχουν αντιληφθεί τα δεδομένα και τις υποχρεώσεις και σίγουρα χρωστούν απαντήσεις εντός γηπέδου.

 

Προχωρά η αναδιάρθρωση

 

Νομικά θα κριθεί η τύχη των δύο ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη φετινή Super League 2, αφού η «κατάργηση» της φετινής Football League με το νέο ανασχηματισμό των κατηγοριών, που ψηφίζεται στη Βουλή, είναι ένα θέμα, καθώς προκύπτει το ερώτημα, υποβιβασμός στη Football League που «απορροφάται», σημαίνει νέο υποβιβασμό στον ερασιτεχνισμό (Γ’ Εθνική); Θέμα που σίγουρα θα απαντηθεί…