ΜΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2021, ΩΡΑ 14.45, ERTSPORTS) ΚΑΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (24-2-2021, ΩΡΑ 14.45, ERTSPORTS) ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ 2Χ2 ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Θ. ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ

  • Α. Κασδοβασίλης (Γενικός Αρχηγός ΠΑΕ Καραϊσκάκη): Με σεβασμό στη Δόξα θα δώσουμε το δικό μας αγώνα
  • Σε διαβούλευση η αναδιάρθρωση για μόνο 2 επαγγελματικές κατηγορίες
  • Μερίδα παλαιμάχων ενδιαφέρεται για εμπλοκή στα κοινά της ΠΑΕ

Με τον α’ γύρο να οδεύει στην ολοκλήρωσή του και με τη Δόξα να έχει υπόλοιπο αγωνιστικών υποχρεώσεων, το σίγουρο και βέβαιο είναι ότι φέτος η κατηγορία είναι άκρως ανταγωνιστική και διαφαίνονται ομάδες α’ ταχύτητας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.

Ο ρεαλισμός και η σκληρή πραγματικότητα για τη Δόξα είναι ότι η είσοδος στην α’ εξάδα θα είναι ισοδύναμη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά είσαι και στη β’ εξάδα με την εξασφάλιση μιας άνετης παραμονής.

Βέβαια, η εξασφάλιση μέσω του Διοικητικού Εφετείου έδωσε μια πνοή για τη συμμετοχή, όμως το όραμα είναι το ζητούμενο για τους Μαυραετούς και εδώ δημοσιοποιήθηκαν δύο προτάσεις για ενδιαφέρον από μερίδα παλαιμάχων και τον Όμιλο Καρασάββα.

Η γνωστοποίηση είναι η πρόθεση, το μέγα ζητούμενο είναι η δυνατότητα για μια ισχυρή και οραματική διοίκηση και ο ρεαλισμός των νέων δεδομένων υπερτερεί του όποιου συναισθηματισμού.

Η ΠΑΕ Δόξα πρέπει και επιβάλλεται να αποκτήσει μια Διοίκηση όχι διαχειριστική, αλλά οι ορίζοντες να είναι η μεγάλη επιστροφή και οι έως τώρα άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να την εξασφαλίσουν.

Τα πρέπει του Συλλόγου απαιτούν υποταγή στα όποια θέλω και επιθυμώ ατόμων ή συλλογικοτήτων.

 

Θ. Κολιτσιδάκης: Με πάθος και σθένος

 

Το ψυχικό και αγωνιστικό περίγραμμα έδωσε ο προπονητής της Δόξας κ. Θανάσης Κολιτσιδάκης, λέγοντας ότι η ομάδα αποκτά ομοιογένεια, η οποία έχει ως πυλώνες το πάθος και το σθένος.

 

Α. Κασδοβασίλης: Ό,τι μπορούμε

 

Στο πόστο του Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ Καραϊσκάκης βρίσκεται ο κ. Αντώνης Κασδοβασίλης, η οποία το Σάββατο θα είναι φιλοξενούμενος στο γήπεδο των Μαυραετών. Ο ίδιος έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας ότι υπάρχει σεβασμός στη Δόξα, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Άρτας θα αγωνιστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα.