Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Δράμας κ. Μιχάλη Τάσσου αναφέρει ως νέα ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Νομό Δράμας δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022».

Η εφημερίδα σε ρεπορτάζ με τίτλο «Τα νέα ονόματα για τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια» αναφέρεται στο σύνολο της χώρας, παρουσιάζοντας πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να στελεχώσουν τις εκλογικές λίστες της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, το τμήμα του δημοσιεύματος για τη Δράμα έχει ως εξής: «Σε δύσκολο “σταυρόλεξο” εξελίσσεται η Δράμα, όπου για τις δύο κενές θέσεις του ψηφοδελτίου διαθέτουν ισχυρό έρεισμα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, Στέφανος Γεωργιάδης, και ο δικηγόρος και αναπληρωτής δήμαρχος Μιχάλης Τάσσου».

Όσον αφορά την υπόλοιπη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» αναφέρουν για την Καβάλα ως «αποφασισμένη υποψηφιότητα» αυτή του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μάρκου Δέμπα, για τη Ροδόπη ως «μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση» αυτή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Τσαλικίδη, όπως και του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης κ. Δημήτρη Λουρίκα, ενώ για τον Έβρο «προς αξιοποίηση φέρονται να βρίσκονται» η εκπαιδευτικός κα Κατερίνα Φωτιάδου και η Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης κα Κατερίνα Γιαννέλου.