Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρονται τα εξής:

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δράμας αποτελούμενη από το Βουλευτή Δράμας Θεόφιλο Ξανθόπουλο, το μέλος της Κ.Ε. και πρώην Βουλευτή Χρήστο Καραγιαννίδη, το Γραμματέα της Ν.Ε. Δημήτρη Καρβούνη και το μέλος της Ν.Ε. Κυριαζή Παρασχίδη συναντήθηκε την Δευτέρα 28/9 με το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε, αντάλλαξε απόψεις και έκανε προτάσεις στους δύο αυτοδιοικητικούς αιρετούς για θέματα της πόλης και του Νομού μας.

Συγκεκριμένα: Με τον κ. Μαμσάκο συζητήθηκαν τα θέματα της Ονειρούπολης, του ΒΑΑ, της Σχολής Κινηματογράφου, του νέου Κολυμβητηρίου και του δικτύου ύδρευσης της πόλης και τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της καθαριότητας των σχολείων.

Με τον κ. Παπαδόπουλο συζητήθηκαν τα θέματα της σύνδεσης Δράμας – Εγνατίας μέσω Αμφίπολης, η σύνδεση Δράμας – Καβάλας και η Σιδηροδρομική Εγνατία. Ειδικά για την χάραξη της τελευταίας, ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη να πάρει πρωτοβουλία δημιουργίας μετώπου δυνάμεων του Νομού πάνω στην πρόταση που κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κατσιμίγας, ώστε να μην έχουμε δυσμενείς εξελίξεις για τη Δράμα. Παράλληλα ενημερώσαμε για τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε εμείς σε θεσμικό επίπεδο για το συγκεκριμένο θέμα.