Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.

 

«Δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν είναι δική μου ανακοίνωση. Εξαρτάται από τον σχεδιασμό τον ευρύτερο τον οποίο έχει αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία και ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου σχετικά με τον προγραμματισμό δράσεων του Επιμελητηρίου Δράμας για το 2023, ο κ. Γεωργιάδης ερωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα αθηναϊκών Μ.Μ.Ε. τα οποία τον θέλουν ως υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. στον Νομό Δράμας.

Ο κ. Γεωργιάδης, για το συγκεκριμένο θέμα, ανέφερε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχουν δημοσιεύματα. Έχουν δημοσιοποιηθεί. Δεν έκρυψα ποτέ ότι θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στα κοινά και από άλλη θέση. Βεβαίως δεν είναι στο χέρι μου, δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζω. Άλλοι αποφασίζουν για τις υποψηφιότητες. Από εκεί και πέρα, να ξέρετε ότι το έργο μου το συνεχίζω στο Επιμελητήριο Δράμας κι έτσι πρέπει να γίνει. Κι από εκεί και πέρα, εφόσον κληθώ να συμμετέχω σε μια διαδικασία διαφορετική, στις βουλευτικές εκλογές, βεβαίως θα προσπαθήσω να προσφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν δυνατότητες πολλών ανθρώπων να συμμετέχουν στα κοινά. Είναι καλό να υπάρχουν από παντού οι προθέσεις και για αυτό τον λόγο κι εγώ συντάσσομαι ουσιαστικά με αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, όπως κάνω και τόσα χρόνια κι από τη θέση του Επιμελητηρίου Δράμας. Πάραυτα, δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν είναι δική μου ανακοίνωση. Εξαρτάται από τον σχεδιασμό τον ευρύτερο τον οποίο έχει αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία και ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.