Σε ανακοίνωση του Σωματείου ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του, στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ απέναντι στο σχέδιο της Κυβέρνησης με το οποίο προτίθεται να απολύσει και να ξεφορτωθεί 1.200 εργαζόμενους που αποτελούν το μόνο «αγκάθι» για τους εγκληματικούς σχεδιασμούς της ιδιωτικοποίησής της.

Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή. Αν σκοπός δεν ήταν το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων τότε ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας και μονάδες σαν την ΛΑΡΚΟ θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπηρετώντας την ευημερία του λαού. Για αυτό η ΛΑΡΚΟ μπορεί να διασφαλίσει τη δουλειά και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Αλλά και για αυτό οι Κυβερνήσεις διαχρονικά, συστηματικά προχώρησαν στην απαξίωση της επιχείρησης, στην στοχοποίηση των εργαζομένων, στην υπερχρέωσή της.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ψηλά το κεφάλι! Στο δρόμο του αγώνα βρίσκονται οι λύσεις!

Όλοι οι εργαζόμενοι με τη δύναμη της αλληλεγγύης, της οργάνωσης και του αγώνα να δώσουν νέα βροντερή απάντηση στα σχεδία της Κυβέρνησης. Ο εγκληματικός, αντεργατικός σχεδιασμός Κυβέρνησης-Επιχειρηματικών ομίλων που απολύει και στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας, Λιπάσματα Καβάλας, ΛΑΡΚΟ κ.α. να μείνει στα χαρτιά!

ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ!