Με μια νέα ανάρτηση μέσω των social media , ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, έκανε γνωστή άλλη μια δράση, η οποία αυτή την φορά αφορά την Πλατανιά και πιο συγκεκριμένα,  στην ανάπλαση και τον καλλωπισμό του π. Δημοτικού Σχολείου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημάρχου:

Σημαντική ανάπλαση του αύλειου χώρου και “δημιουργία γηπέδου 5×5” στο π. Δημοτικό Σχολείο Πλατανιάς.

Είναι άξιο προσοχής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πλατανιάς, ο προαύλιος χώρος του π. Δημοτικού Σχολείου που μετά την ανάπλαση του, την φροντίδα καθαριότητας και εξωραϊσμό του χώρου, μπορούν να τον επισκεφθούν και να δουν από κοντά, τα φυτεμένα δεντράκια και τα καλλωπιστικά φυτά που τον περιβάλλουν.

Με σύστημα αυτόματου ποτίσματος, καλύπτονται οι ανάγκες των φυτών. Οι τριανταφυλλιές γεμίζουν με εικόνες και μυρωδιές και συμπληρώνουν το προαύλιο . Επίσης περίτεχνα κατασκευασμένο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 ,βρίσκεται στην πίσω πλευρά του π. Δημοτικού Σχολείου.

Με υλικά και προδιαγραφές που παραπέμπουν σε επαγγελματικό επίπεδο ο Δήμος έχει στην υποδομή αυτή κατασκευάσει ένα ¨ΝΕΟ¨ γήπεδο 5χ5 που μπορούν να απολαύσουν οι αθλητές και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου.