Η Λιμενική Αρχή της Ερέτριας σχηματίζει δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς η Λιμενική Αρχή της Ερέτριας σχηματίζει δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν από πραγματογνώμονα του Λιμενικού Σώματος, οι ακριβείς συνθήκες θανάτου, ενώ τεχνικό σύμβουλο θα ορίσει και η οικογένεια του πρώην υπουργού.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, οι Αρχές θα πάρουν γενετικό υλικό από όλα τα επίμαχα σημεία του σκάφους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Σήφης Βαλυράκης έχει χτυπηθεί από αυτό. Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι καπετάνιος αλιευτικού διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πρώην υπουργό

Αυτόπτης μάρτυρας: Η βάρκα του Βαλυράκη έκανε κύκλους στα ανοιχτά επί 20 λεπτά

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV μίλησε Αντώνης Παντελήςαυτόπτης μάρτυρας όσων προηγήθηκαν πριν τον εντοπισμό της σορού του Σήφη Βαλυράκη. Όπως δήλωσε, την Κυριακή το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία της Ερέτριας και είδε τη βάρκα του πρώην υπουργού να κάνει κύκλους στα ανοιχτά για περίπου 20 λεπτά, χωρίς να μπορεί να διακρίνει αν κάποιος βρισκόταν σε αυτήν και χωρίς να δει κάποιο άλλο σκάφος εκεί κοντά.

Όταν, το απόγευμα πια, έμαθε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε το λιμεναρχείο. Σχετικά με τις μαρτυρίες ότι καπετάνιος αλιευτικού διαπληκτίστηκε με τον πρώην υπουργό, ο μάρτυρας σχολίασε ότι οι επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής δεν εμπλέκονται σε καυγάδες με ερασιτέχνες.

Πηγή: ethnos.gr