Ομογενής από την Γερμανία μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική του νοσοκομείου Σερρών θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσοκομείο προσφέροντας 1.000.000 ευρώ, χωρίς όμως τελικά να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη τελικά με αποτέλεσμα η δωρεά που ήθελε να κάνει στον νομό του να μην τελεσφορήσει.

Διαβάστε επίσης:

Την ιστορία περιγράφει στο Επιλογές και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ με την Ελένη Μωραΐτη, ο περιφερειακός σύμβουλος, Αποστόλης Αρβανίτης.

 

 

Το 2015 ομογενής από την Γερμανία που επισκέφθηκε τις Σέρρες κατά την διάρκεια των διακοπών του  έπαθε έμφραγμα όπου και νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν Σερρών. Μετά την νοσηλεία του και αφότου έγινε καλά θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους γιατρούς όσο και τον τόπο του παίρνοντας την απόφαση να προσφέρει μέσω δωρεάς  ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να γίνει μια σύγχρονη καρδιολογική μονάδα στις Σέρρες.

Ο ομογενής σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη ήθελε την διαχείριση των χρημάτων να την έχει ο ίδιος. Ένα αίτημα, όμως, που δεν έγινε αποδεκτό, με αποτέλεσμα η δωρεά να μην ολοκληρωθεί.