• Α. Καγιάογλου, Δήμαρχος Παρανεστίου: «Έγινε πλέον εφικτό ένα ακόμη βήμα για την κοινωνική προσφορά προς τους πολίτες του Δήμου μας»

Την πλήρωση της θέσης οδοντιάτρου στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου γνωστοποίησε, μέσω σχετικής ανάρτησης, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καγιάογλου ανέφερε: «Μετά από 10 και πλέον έτη που το Παρανέστι στερούνταν από μόνιμο οδοντίατρο και καλυπτόταν για κάποιες μέρες του μήνα από τη Διεύθυνση του Ι.Κ.Α. και αργότερα από το Κέντρο Υγείας Δράμας, είναι πλέον γεγονός η πλήρωση της θέσης αυτής. Στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου τοποθετήθηκε Επιμελητής Οδοντίατρος. Στο πλήρες εξοπλισμένο οδοντιατρείο μπορούν πλέον οι κάτοικοι των περιοχών του Παρανεστίου να εξυπηρετούνται κάθε μέρα τις πρωινές ώρες. Επίσης με τους οδοντιάτρους της περιοχής σχεδιάζεται και η προληπτική οδοντιατρική για τους μαθητές μας. Ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών μας βρίσκει επιτέλους λύση με την συνεισφορά και την συντονισμένη προσπάθεια του κυβερνητικού Βουλευτή Δράμας και γιατρού κ. Μπλούχου, της 4ης ΥΠΕ, του Κέντρου Υγείας Παρανεστίου και του Υπουργείου Υγείας. Έγινε πλέον εφικτό ένα ακόμη βήμα για την κοινωνική προσφορά προς τους πολίτες του Δήμου μας.