Το θρίλερ της δολοφονίας μίας γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια, προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της φρικτής υπόθεσης.

Οι έρευνες εστιάζουν στην παρούσα φάση στην ταυτοποίηση του θύματος, καθώς παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία της γυναίκας, που δολοφονήθηκε άγρια. “Φως” αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα γίνει αύριο το πρωί, σύμφωνα με πηγή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, που επικαλείται η ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, θα επιχειρηθεί μέσω των εγκληματολογικών εργαστηρίων να γίνει τυχόν ταυτοποίηση του DNA της γυναίκας, ωστόσο, γι’ αυτή τη διαδικασία είναι απαραίτητο να υπάρχει δείγμα DNA από συγγενικό της πρόσωπο.

Πρώτη προτεραιότητα των αστυνομικών Αρχών είναι η διερεύνηση των υποθέσεων γυναικών, για τις οποίες έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους, ενώ με “πυξίδα” τα ευρήματα της νεκροψίας για τον ακριβή χρόνο θανάτου της άτυχης γυναίκας, ελπίζουν πως θα καταφέρουν να περιορίσουν τις έρευνες σε συγκεκριμένο κύκλο γυναικών, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

 

Πηγή: enikos.gr