Καμία κατηγορία δεν αποδέχεται ο 36χρονος στη Δράμα που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος ότι βίαζε τον 16χρονο γιο της συντρόφου του και ότι προσπάθησε να ασελγήσει στον 15χρονο φίλο του. Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι τα δύο ανήλικα παιδιά λένε ψέματα και πως ήθελαν να τον εκδικηθούν. Ωστόσο, ο 16χρονος γιος της συντρόφου του 36χρονου φέρεται να είπε ότι ο κατηγορούμενος μεθούσε συχνά και έψαχνε αφορμές για να πάει στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Ρίας Τσοχαντάρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα γεγονότα από την πλευρά του 36χρονου -όπως υποστήριξε στην απολογία του- φέρεται να έχουν ως εξής:

«Ο 16χρονος δε συμπαθούσε ούτε τον κατηγορούμενο, ούτε τον πατέρα τουΜε τη μητέρα του 16χρονου εκείνος διατηρούσε σχέση από το 2020. Από τον Απρίλη του 2021 εκείνη πήγε στο σπίτι του για να συζήσουνΤον Σεπτέμβριο του 2021 πήγε και ο γιος της για να μείνουν όλοι μαζί. 

Ο 16χρονος δεν τα πήγαινε καλά με τον πατέρα του κατηγορούμενου και συνέχεια του αντιμιλούσε. Ο 36χρονος δεν μάλωνε ποτέ με τον 16χρονο, αντίθετα έπαιρνε το μέρος του. Για τον φίλο του 16χρονου υποστηρίζει ότι τον γνώρισε το τελευταίο διάστημα και δεν είχαν προηγούμενα.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο κατηγορούμενος γνώρισε τη μητέρα του 15χρονου μέσω παρέας. Τους είχαν συλλάβει για μέθη, ενώ εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του κατηγορούμενου και εξαιτίας αυτού η μητέρα του 15χρονου είχε αντιδικία με τον πατέρα του κατηγορούμενου.

Τα Χριστούγεννα ο κατηγορούμενος βγήκε βόλτα με τη σύντροφό του, τον πατέρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά και διανυκτέρευσαν στο σπίτι της μητέρας της συντρόφου του. 

https://www.star.gr/tag/drama

Εκείνον τον έβαλαν να κοιμηθεί με τον 15χρονο. Η σύντροφός του κοιμήθηκε με τη μητέρα της και ο 16χρονος με τον παππού του. Την επόμενη μέρα ο 15χρονος τον κατήγγγειλε ότι τον άγγιξε.

Εκείνος δεν έκανε τίποτα από όσα τον καταγγέλλει, όλα είναι ψέματα. Υποστηρίζει ότι το έκαναν τα δυο παιδιά για να τον εκδικηθούν. 

Τι φέρεται να είπε ο 16χρονος που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού

Τον 16χρονο δεν τον έχει πειράξει ποτέ, τον έχει μαλώσει μόνο με τα λόγια, γιατί του έκαναν κάποια παράπονα στο χωριό ότι ήταν παραβατικός.

Εκείνος και η σύντροφός του μάλωναν τον 16χρονο γιατί είχε μπλέξει με κακές παρέες».

Σε άλλο σημείο, αναφέρεται από πλευράς του κατηγορούμενου ότι ο 16χρονος «δεν ήταν καλό παιδί στο σχολείο» και πως «είπαν ότι παλιότερα κάποιος τον είχε πειράξει πολύ πριν ο κατηγορούμενος γνωρίσει τη μητέρα του».

Δράμα – 16χρονος: «Μεθούσε και έψαχνε αφορμές για να μπει στο δωμάτιό μου – Φοβόμουν να τον καταγγείλω για να μην πάθει κακό η μητέρα μου»

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει καταγγείλει στις Αρχές ο 16χρονος, η πρώτη φορά που τον κακοποίησε ο σύντροφος της μητέρας του ήταν τον Μάϊο του 2021.

Όπως περιέγραψε, κάθε φορά που τον προσέγγιζε ο δράστης ήταν μεθυσμένος και έψαχνε αφορμές για να μπει στο δωμάτιό του.

Τι φέρεται να είπε ο 16χρονος που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού

Ο 16χρονος φέρεται να ανέφερε πως δε μιλούσε μέχρι τώρα γιατί «φοβόταν μην πάθει κακό η μητέρα του».

Τι φέρεται να είπε ο 16χρονος που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πηγή: Star.gr