ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11/2021, ΩΡΑ 15.00) ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

· Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Είμαστε μια νέα ομάδα με ταλέντο και πάθος

· Π. Λογαράς (Τεχνικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης – πρώην τερματοφύλακας Δόξας): Με χαρά θα φιλοξενήσουμε την αποστολή και τους φιλάθλους της Δόξας – Δεν είναι η κατηγορία για τη Δόξα

· Με επιστροφή Παπαϊωάννου – Πετρίδη – Γιαννούση οι Μαυραετοί

 

Πρώτη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα του Γ.Σ. Δόξα στην ακριτική Αλεξανδρούπολη και σίγουρα μετά την ισοπαλία με τον Ορφέα και το επιβλητικό 5-2 με τον Θερμαϊκό εντός έδρας, η ομάδα ουσιαστικά καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις ενός εκτός έδρας ματς.

Είναι μια δύσκολη και άκρως απαιτητική έξοδος, κάτι που ο ίδιος ο προπονητής της Δόξας κ. Σπύρος Φιλίππου το γνωρίζει πιο καλά. Σε δηλώσεις του στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο κ. Φιλίππου ανέφερε: Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα, από το μηδέν, χωρίς φιλικά. Παίζουμε και μπαίνουν οι βάσεις για το αύριο της Δόξας. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και το γνωρίζω πιο καλά από τον καθένα. Βρέθηκαν τα νεαρά παιδιά να φορούν μια βαριά φανέλα και με το πάθος και τη θέληση να κυριαρχούν, θα αποκτήσουμε ανάλογη ταυτότητα. Ένα ζητώ από τον κόσμο, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, κάτι που φάνηκε στο χειροκρότημα της Κυριακής. Έχουμε επιστροφές και θα πάμε στην Αλεξανδρούπολη ως Δόξα.

 

«Δεν είναι αυτή η κατηγορία για το μέγεθος της Δόξας»

 

Σε δηλώσεις του ο Τεχνικός Διευθυντής της Αλεξανδρούπολης και παλαίμαχος τερματοφύλακας της Δόξας κ. Παναγιώτης Λογαράς ανέφερε: Δεν είναι αυτή η κατηγορία για το μέγεθος της Δόξας, όπου έχω άσβεστες αναμνήσεις. Στο σήμερα όμως, φέτος η κατηγορία έχει πολλές απαιτήσεις και θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα, όπως κι στο παιχνίδι της Ξάνθης, στη νίκη επί του Ορφέα.

 

Πάνοπλη η Δόξα

 

Με τις επιστροφές των τιμωρημένων Παπαϊωάννου – Πετρίδη και την αποθεραπεία του στόπερ Γιαννούση, το τεχνικό επιτελείο της Δόξας αποκτά επιπλέον λύσεις για τη συνάντηση της Κυριακής.