Η ΔΟΞΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ ΝΤΟΣΗ ΚΑΙ ΜΚΡΤΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΚΑΡΑΔΑΗ, ΕΝΩ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΕΝΑΝ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ

 

  • Η σύνδεση κοινωνίας με τη Δόξα το μεγάλο στοίχημα της Διοίκησης
  • Αρχές Αυγούστου η προετοιμασία
  • Η αποχώρηση του Εθνικού Σοχού «διαβατήριο» για την άνοδο της Προσοτσάνης
  • Πανδράμ: Έρχονται ανακοινώσεις μεταγραφών – Κ. Καΐρης και Π. Στοΐλας σε ευθεία επικοινωνία

 

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που οι ομάδες έχουν έναρξη προετοιμασίας. Ενώ η Super League περνάει στο β’ στάδιο, για την πολύπαθη Γ’ Εθνική όλα ακόμη είναι ρευστά. Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή θα προβεί στην κατάρτιση των νέων 4 ομίλων στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, με τις εντάξεις των ομάδων να έχουν κριτήρια κυρίως γεωγραφικά.

Ήδη από τα διαφαινόμενα η ομάδα του Εθνικού Σοχού οδεύει στις τοπικές κατηγορίες της Θεσσαλονίκης και η Προσοτσάνη ως τέταρτη των μπαράζ ανόδου θα κληθεί (πιθανότατα) να καλύψει το κενό. Όλα αυτά θα τα αποφασίσει η Ε.Ε./ΕΠΟ.

Δόξα: Της αμύνης τα παιδιά!

Το δόγμα του νέου προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη ότι όλα αρχίζουν από τη ζώνη άμυνας για την ομάδα του, καλείται να υλοποιήσει η νέα Διοίκηση και οι εντάξεις προχωρούν ικανοποιητικά, γεγονός που χαροποιεί τον κόουτς, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε: «Η Διοίκηση (της Δόξας) κάνει τη δική της υπέρβαση με τις μεταγραφές των νέων παικτών, κάτι που θα μας δυναμώσει στο νέο πρωτάθλημα. Θα είμαστε μαχητικοί – ανταγωνιστικοί».

Ήδη για τη Δόξα θεωρούνται κλεισμένες οι μεταγραφές Φραγκούλη – Τζελίδη – Βάντερσον – Παπαδόπουλου (παρουσιάστηκαν) και εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι Καράδαης (πορτιέρο), Ντόσης (στόπερ) και Μκρτσιάν (στόπερ), κάτι που θωρακίζει το αμυντικό τρόπο σε επίπεδο Super League 2.

Το «κερασάκι» ο επιθετικός

Η ενίσχυση με έναν ακόμη φουνταριστό θα είναι το «κερασάκι» του μεταγραφικού καλοκαιριού για τους Μαυραετούς.

Παράλληλα, υπό διαμόρφωση είναι ο κατάλογος των φιλικών, με πρώτο με τον νεοφώτιστο Βύρωνα Καβάλας του Μπάμπη Καζεπίδη.

Πανδράμ: Ώρα ανακοινώσεων

Η οριστικοποίηση της κατηγορίας που θα αγωνιστεί η ομάδα θα είναι ταυτόχρονα η έναρξη – γνωστοποίηση των νέων αποκτημάτων. Σίγουρα οι αποχωρήσεις Τζελίδη, Αϊβάζη, Ταμουνίδη χρήζουν επιστάμενη ανάλυση και οι αντικαταστάτες ιδιαίτερης αποδοχής.

Ήδη ο κ. Καΐρης είναι σε ευθεία γραμμή καθημερινής επικοινωνίας με τον νέο προπονητή κ. Στοΐλα, με τον Γενικό Αρχηγό κ. Μπαμπαλή να προσφέρει έργο και στήριξη.