Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον ΚΑΟΔ ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την Δραμινή ομάδα ξανά στα παρκέ και ξεκινώντας από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και δη στην Α’ κατηγορία έχει ως στόχο να ξαναβρεθεί στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες.

Μετά λοιπόν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΚΑΟΔ από τον έμπειρο προπονητή Νίκο Γρηγοριάδη, που έχει συνδέσει το όνομα του με τις χρυσές εποχές της ομάδος και την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής και του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας (2000-2001) και που οδήγησε την αγαπημένη μας ομάδα για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ και την άνοδο στην Α1 (2001-2002) , πλέον πραγματοποιήθηκαν και οι δύο πρώτες μεταγραφές κατόπιν εισηγήσεως του ικανότατου τεχνικού.

Πρώτη μεταγραφή στην νέα εποχή του ΚΑΟΔ αποτελεί ο 34χρονος φόργουορντ Στέφανος Τοσουνίδης, ύψους 1.96 με θητεία σε ΚΑΟΔ, Τιτάνες Δράμας και Απόλλων Δράμας.

Επίσης με τα «πράσινα» θα αγωνίζεται την νέα περίοδο 20χρονος Μάριος Γειεδίκης, ύψους 1.96 που αγωνίζεται ως «τεσσάρι» και έχει αγωνιστεί στους Τιτάνες Δράμας και Ευκαρπία Θεσ/νικης.

Η οικογένεια του ΚΑΟΔ καλωσορίζει τους νέους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία για την νέα χρονιά.