ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

DNA: Γενετικές πληροφορίες και αποσαφήνιση οικογενειακών σχέσεων μεταξύ ατόμων. Δηλαδή γενετικό υλικό μεταβίβασης χαρακτηριστικών αναλλοίωτων από γενεά σε γενεά και ρύθμιση φυσιογνωμίας ιδιαίτερων λειτουργιών.

Είναι συγκεκριμένες γενετικές επιλογές για την Ιατροδικαστική και Εγκληματολογία, μια ανακάλυψη της δομής του DNA που έγινε το 1953.

Σε πρωινό καναλιού ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης είπε πως είναι στο DNA των νεοδημοκρατών να ενεργούν όπως πάντα από παλιά…

Ατυχής έκφραση διότι Ν.Δ. ή Ε.Ρ.Ε. ή Λαϊκό Κόμμα ή… ή όπως λεγόταν κάθε φορά η Δεξιά από το 1936 ή και πιο μπροστά 1918-1920, ήταν το κόμμα που έστελνε τον κόσμο στα Γιούρα, που κυνηγούσαν κι έδερναν τους δημοκρατικούς πολίτες, που γέμιζαν τις φυλακές και τα ξερονήσια, αφού βασάνιζαν και κακοποιούσαν τους κομμουνιστές και τόσα άλλα, μα τόσα άλλα σκληρά που δεν τα βάζει ο νους του ανθρώπου.

Άρα η γονιδιακή εμμονή του Βρούτση δεν είναι καλό για την παράταξή τους, εκτός αν τον αντιπροσωπεύει πλήρως.

Βρούτσης Ι. (1963), οικονομολόγος, Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος. Σε συζήτηση στη Βουλή ο κ. Τσίπρας του είπε: Εσείς –το κόμμα σας- λέγατε να μειωθεί μία σύνταξη το χρόνο και να καταργηθεί το ΕΚΑΣ. Αντέδρασε γελώντας ο Βουλευτής, λέγοντας ότι δεν έχει δηλώσει αυτά και είπε χαρακτηριστικά: «Στο Χωνί τα διαβάσατε;».

Πάντως στήριξε με το κόμμα του το ΚΕΠΕ, το κέντρο έρευνας, στην ουσία στήριξε ένα όργανο τεχνοκρατικής νομιμοποίησης που οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα (902), Επίσης μίλησε για μείωση συντάξεων λόγω προσωπικής διαφοράς, άρα «κούρεμα». Είπε πως οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ είναι ένα «επικοινωνιακό σόου»!!!

Το συμπέρασμα είναι πως ο λαός πρέπει να αποδοκιμάζει τέτοια λεγόμενα, τέτοιες ενέργειες που θέλουν κόμματα να τις υλοποιήσουν σε βάρος του κόσμου, ώστε να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και γυρίσματα σε παλιές μεθόδους αποτροπιασμού.

Κοιτάμε μπροστά και ψηφίζουμε νέα άτομα στο πολιτικό προσκήνιο που δεν έχουν εκτεθεί. Ας τους δοκιμάσουμε βρε αδελφέ, άλλωστε όλοι γνωριζόμαστε στην μικρή μας κοινωνία.