ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

Σε ανακοίνωση του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Δράμας κ. Χρήστου Καραγιαννίδη αναφέρονται τα εξής:

Σημαντικές ανάγκες σε μικρούς Δήμους της χώρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες εξαιτίας της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας και γεωγραφικής τους θέσης έρχεται να καλύψει η νέα προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της 10Κ/2018 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 118 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αυτό έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας του Υπουργείου για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είτε με την προκήρυξη πρόσληψης των 8.166 στην καθαριότητα, είτε ενισχύοντάς τους μέσα από τα προγράμματα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» και «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ», είτε με έκτακτες επιχορηγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα η προκήρυξη 10Κ/2018 για το Δήμο Παρανεστίου προβλέπει δύο θέσεις τακτικού προσωπικού ΠανεπιστημιακήςΕκπαίδευσης,

-Μία θέση ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

-Μία θέση ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 13 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

 

Τα καλά νέα για το Δήμο Παρανεστίου δεν τελειώνουν εδώ!

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν Δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 2.694.000,00 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, εγκρίθηκεεπιχορήγησηποσού ύψους 84.000,00 ευρώ, για το Δήμο Παρανεστίου.