ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Α. ΤΟΛΙΟΥ

 

  • «Η Δημοτική μας Αρχή πιστεύει ακράδαντα στα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού»

 

Στην ενίσχυση έξι προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού προχωρά ο Δήμος Δράμας, όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου κ. Αναστασία Τόλιου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στο γραφείο της στο παλιό Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, η κ. Τόλιου επεσήμανε: «Ο Δήμαρχος και η Δημοτική μας Αρχή πιστεύει ακράδαντα στα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού και προχωρά στην ενίσχυση έξι προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού για την θωράκιση της υγείας των πολιτών. Με την πεποίθηση ότι, μαζί με τα κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα που ήδη πραγματοποιούνται, συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα των δραστηριοτήτων της, οι οποίες αφορούν τον άνθρωπο».

Όπως σημείωσε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας τα νέα πρόγραμμα είναι τα εξής:

  1. Aqua Aerobic
  2. Άθληση για όλους
  3. Άθληση & γυναίκα
  4. Παραδοσιακοί χοροί
  5. Αθλητική προετοιμασία για ΤΕΦΑΑ & Στρατιωτικές Σχολές
  6. Γυμναστική στην ύπαιθρο για όλους

Τα πέντε πρώτα τμήματα, διευκρίνισε η κ. Τόλιου, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ενώ για το τμήμα «γυμναστική στην ύπαιθρο» η ημερομηνία έναρξης είναι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Όλα τα προγράμματα θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Μαΐου.

«Τα προγράμματα θα υλοποιούνται δωρεάν σε αίθουσες των δημοτικών γυμναστηρίων του Δήμου μας και σε δημοτικούς υπαίθριους οργανωμένους χώρους», ανέφερε η κ. Τόλιου, η οποία πρόσθεσε πως οι εγγραφές γίνονται στο παλιό Δημαρχείο (στην Πλατεία Ελευθερίας) στον 2ο όροφο, τις καθημερινές 9.00-14.00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2521027415.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εγγραφή στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Δράμας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από παθολόγο, καρδιολόγο ή γενικό ιατρό, ενώ τα προγράμματα θα υλοποιούνται πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του Covid-19 σε ολιγάριθμα γκρουπ.