Ο 39χρονος αστυνομικό που κακοποιούσε επί 1, 5 μήνα την 19χρονη στην Ηλιούπολη, φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο σε κύκλωμα σωματεμπορίας.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον 39χρονο αστυνομικό που κακοποιούσε επί 1, 5 μήνα την 19χρονη στην Ηλιούπολη και ο οποίος φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο σε κύκλωμα σωματεμπορίας.

Ενώπιον του ανακριτή αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων σε διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία ανθρώπων, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

O κατηγορούμενος, που απολογείται σήμερα στον ανακριτή, φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της 18χρονης, ο οποίος – σύμφωνα με την κατάθεσή της – την εξέδιδε και εκείνος πριν από 3 χρόνια.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο (σ.σ. ο προφυλακισμένος αστυνομικός) με έβαζε να κάνω και ο …., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο … μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», είχε καταθέσει το 18χρονο θύμα.

Πηγή: rosa.gr