Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδ. Δικαίου, των Τραπεζών, Ιδ. Καταστημάτων, οικιών κλπ. από 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2017.

Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2017 όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και Τραπεζών, μνημείων, πλατειών κλπ.

Παρασκευή 27-10-2017

Το πρωί: Ομιλίες και γιορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου κλπ.

Ώρα 09.00 π.μ.: Στο Γυμνάσιο Προσοτσάνης τελετή απονομής από τον κ. Δήμαρχο επαίνου στο μαθητή-τρια του Λυκείου που είχε το μεγαλύτερο βαθμό επίδοσης κατά το σχολικό έτος 2016– 2017.

Ώρα 09.30 π.μ.: – Στο σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου Προσοτσάνης τελετή απονομής από τον κ. Δήμαρχο επαίνων στο μαθητή-τρια των Σχολείων τους που είχε το μεγαλύτερο βαθμό επίδοσης κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Ώρα 10.00 π.μ.: Στο Γυμνάσιο Φωτολίβους τελετή απονομής από τον κ. Δήμαρχο επαίνου στο μαθητή-τρια του Γυμνασίου που είχε το μεγαλύτερο βαθμό επίδοσης κατά το σχολικό έτος 2016– 2017.

Σάββατο28-10-2017:

Ώρα 7.00 π.μ.: Έπαρση σημαίας στον ιστό της Ελευθερίας από μαθητές Φιλαρμονικής.

Ώρα 7.15 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Φιλαρμονική θα παιανίσει Θούρια εμβατήρια.

Ώρα 10.45 π.μ.: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, για την Εθνική Επέτειο.

Ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Μακρή Κωνσταντίνο, Λυκειάρχη του Γενικού Λυκείου Προσοτσάνης.

Ώρα 11.15 π.μ.: Θα ψαλλεί στην πλατεία Ελευθερίας επιμνημόσυνη δέηση.

Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Ελευθερίας.

Σιγή ενός λεπτού-Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 11.45 π.μ.: – Παρέλαση, προπορευόμενης της Φιλαρμονικής του Δήμου, των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων Δημοτικών και Μέσης Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Συλλόγου Ποντίων Προσοτσάνης «Ο ΠΟΝΤΟΣ», και του Συλλόγου Θρακομικρασιατών Προσοτσάνης.

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Τα τμήματα θα παραταχθούν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και θα παρελάσουν στην οδό Γ. Παπανδρέου, κατευθυνόμενα από τον πλάτανο προς την οδό Φιλίππου (ΚΤΕΛ). Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα.

Ώρα 5.30 μ.μ.: Υποστολή σημαίας