ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ HANDBALL PREMIER

 

Το προσεχές Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα Handball Premier, στο οποίο συμμετέχει ο Χιλιώτης Δράμα 1986. Για την 1η αγωνιστική, η Δραμινή ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18.00, στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών.

Παρά την ξαφνική άνοδο μόλις 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ η ομάδα έκανε προετοιμασία με ορίζοντα τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 (που ξεκινά μετά από 3 βδομάδες), υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Χιλιώτης Δράμα 1986 θα παρουσιαστεί πανέτοιμος. Οι παίχτες υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή Σάκη Βαλαβάνη ετοιμάζονται πυρετωδώς και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για της εμφανίσεις στη Handball Premier. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε πραγματοποιήθηκαν και φιλικά παιχνίδια στο Κιλκίς με την τοπική ομάδα. Μοναδικό πρόβλημα ενόψει του παιχνιδιού του προσεχούς Σαββάτου η αμφίβολη συμμετοχή του Κουρουτζίδη, ο οποίος ενδεχομένως και να προλάβει να αγωνιστεί.

Νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Χιλιώτη Δράμα 1986 ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων Μπέτζιος και ο έμπειρος πίβοτ με θητεία σε πολλές ομάδες Σισμανίδης, οι οποίοι αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς. Επίσης, η ομάδα ενισχύθηκε με τον Τουνγκελίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε μετά την παρουσία του στον Διομήδη Άργους.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας και θα δώσει βροντερό παρόν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σαιζόν, αλλά και η διαχρονική στήριξη των φιλάθλων του χάντμπολ στη Δράμα στην ομάδα, τόσο κατά την προηγούμενη συμμετοχή στην Α1 (την περίοδο 2014-2015) όσο και στους αγώνες για την Α2.