ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 3 (!!!) ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

 

  • Παραλίμνιο – Δόξα, Σάββατο 29-10-2022, ώρα 16.00, Δημ. Γήπεδο Παραλιμνίου
  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Δόξας): Η πρότασή μας είναι 6 όμιλοι
  • Μ. Ηλιάδης (τερματοφύλακας) και Θ. Παπαδόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων) οι σουπερλιγκάτες προσθήκες
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Συνεχίζουμε το «πρωτάθλημα» φιλικών

 

Με πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος στις 13-11-2022 η Δόξα έκλεισε 2 φιλικές αναμετρήσεις, πιθανόν οι τελευταίες.

Το προσεχές Σάββατο 29 Οκτωβρίου εκστρατεύει στον κάμπο των Σερρών, όπου η δυνατή ομάδα του Παραλιμνίου θα είναι αντίπαλος τυπικός και ουσιαστικός.

Ήδη μετά το 1-1 στην Καβάλα, είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Στέφανου Χατζηκυριάκου, ο οποίος για προσωπικούς λόγους έθεσε εαυτό εκτός ομάδας.

 

Η επιστροφή του Μ. Ηλιάδη

 

Μετά τον ατυχή τραυματισμό του πορτιέρο Κολιοφούκα, η Δόξα κινήθηκε αστραπιαία και ήρθε σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που ο σύλλογος είναι στο DNA του. Έτσι, στον «1» η παρουσία του Μιχάλη Ηλιάδη ανεβάζει προσδοκίες και ανταγωνιστικότητα.

 

Δ. Περσίδης: Ναι στους 6 ομίλους

 

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρος υπέρ της δημιουργίας 6 ομίλων, λόγω χρονικών ορίων, κάτι που διαφαίνεται να προτείνει και το 60% των ομάδων.

 

Παραλίμνι – Δόξα

 

Ένα δυνατό και πάλι εκτός έδρας φιλικό, μετά από Ηρακλή και Καβάλα, δίνει η Δόξα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στο δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου Σερρών, σε μια έδρα και με μια ομάδα διαχρονική δύναμη στη Γ’ Εθνική.