ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

  • Άθροισμα δυνάμεων και πολλαπλασιασμός συνεργειών για την κάλυψη των ολοκληρωμένων αναγκών επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017 η τελετή αγιασμού του Δικηγορικού Γραφείου «Πράξη Δικαίου» από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλο. Παρόντες στην τελετή οι Βουλευτές κ.κ. Χρήστος Καραγιαννίδης και Δημήτρης Κυριαζίδης, καθώς και εκπρόσωπος της Βουλευτού κ. Χαράς Κεφαλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιος Πούλιος, πλήθος εκπροσώπων του νομικού κόσμου της Δράμας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των στελεχών του Δικηγορικού Γραφείου «Πράξη Δικαίου».

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος ευχήθηκε «κάθε ευλογία στη δραστηριότητά σας και καλή δουλειά με συναίσθηση της ιδιαιτερότητας της εργασίας αυτής, η οποία πρέπει να στηρίζεται πάντοτε στην ειλικρίνεια και στην αλήθεια μεταξύ του πελάτη και του δικηγόρου»

Νέα μέλη του γραφείου είναι ο Τοπογράφος Μηχανικός κ. Έλληνας Τσιολερίδης και η Λογίστρια κ. Ζωή Κιτσιούκη, οι οποίοι ήρθαν να προστεθούν στους Δικηγόρους κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, κ. Αγγελική Λάτσα και κ. Αναστασία Μπογδανίδου, καθώς και στη Δικαστική Επιμελήτρια κ. Σουζάνα Ανωτίδου. Πλέον η ομάδα του Δικηγορικού Γραφείου «Πράξη Δικαίου» είναι σε θέση να παρέχει ταυτόχρονα και άμεσα Δικηγορικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Διαμεσολάβησης, υπηρεσίες Δικαστικού Επιμελητή, Λογιστή και Μηχανικού με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Στη σημερινή εποχή που οι προκλήσεις και οι απαιτήσεις της ελεύθερης αγοράς αυξάνονται διαρκώς, η επιλογή των στελεχών του Δικηγορικού Γραφείου «Πράξη Δικαίου» να αθροίσουν δυνάμεις και να πολλαπλασιάσουν συνέργειες, δείχνει το δρόμο. Παράλληλα στόχος της ομάδας είναι ο εμπλουτισμός της με περαιτέρω ειδικότητες που άπτονται του ευρύτερου τομέα της παροχής υπηρεσιών, με στόχο να μπορούν να ανταποκριθούν στις συνολικές ανάγκες κάθε επιχείρησης και φυσικού προσώπου.

 

«Ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών»

 

Το μέλος της ομάδας του Δικηγορικού Γραφείου «Πράξη Δικαίου», Δικηγόρος, κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Η στιγμή αυτή είναι πολύ σημαντική για μας, δεδομένου ότι πραγματοποιείται ο αγιασμός του νέου μας σχετικά χώρου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, ο οποίος μας τιμά με την εμπιστοσύνη του εδώ και κάποιο καιρό. Ταυτόχρονα, είναι μια ιδιαίτερα χρονικά στιγμή, δεδομένου ότι το δικηγορικό μας γραφείο εμπλουτίζεται και στη νέα εποχή που οι ανάγκες της αγοράς αυξάνονται διαρκώς και οι προκλήσεις διαρκώς μεγαλώνουν εμείς αποφασίσαμε την επαύξηση των συνακόλουθων συνεργειών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους πελάτες μας, φυσικά και νομικά πρόσωπα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας υπηρεσίες οι οποίες δεν εστιάζονται αποκλειστικά και μόνο στη νομική εκπροσώπηση, δικαστική ή εξώδικη, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, δεδομένου ότι πέρα από τις αμιγώς νομικές υπηρεσίες, παρέχουμε υπηρεσίες δικαστικού επιμελητή, τοπογράφου μηχανικού και λογιστή.

Με τον εμπλουτισμό των ειδικοτήτων οι οποίες έρχονται και αθροίζονται στο γραφείο, μπορούμε σε ταχύτερο χρόνο και με πολύ μικρότερο κόστος για τον μέσο πελάτη να του παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσίας, το οποίο θα καταστήσει την επιχείρηση του περισσότερο ανταγωνιστική στην αγορά και ταυτόχρονα κι εμείς θα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα τη δουλειά μας.

Είμαστε εν αναμονή της πρόσθεσης και άλλων ειδικοτήτων που θεωρούμε ότι αφορούν στο ευρύ φάσμα της παροχής υπηρεσιών έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται στην εποχή της κρίσης και θεωρούμε πως αυτό είναι το μέλλον όχι μόνο της δικηγορίας, αλλά γενικότερα του κάθε ελεύθερου επαγγελματία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε σε εποχές που η δικηγορία βάλλεται και τα τελευταία μέτρα τα οποία έχουν ψηφιστεί τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο φορολογικό δημιουργούν πλείστα όσα προσκόμματα, τα οποία για να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα από ό,τι μέχρι τώρα».