ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ.- Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ 518 ΜΠ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.- Π.Ε. Δράμας με άλλους φορείς και του προγράμματος του Γενικού Επιτελείου Στρατού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο «Παροχή κινήτρων ενίσχυσης περιβαλλοντικής συνείδησης του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων», μετά από συνεργασία του 518 ΜΤ Τάγματος Πεζικού του Κ. Νευροκοπίου, του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Δράμας, θα πραγματοποιηθεί δράση καθαρισμού από απορρίμματα τμημάτων της όχθης του ποταμού Νέστου, στην περιοχή Ποταμών.

Η δράση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, από οπλίτες του 518 Μ.Τ.Π. με τη συμμετοχή στελεχών του ΦΔΟΡ, καθώς και εθελοντές, στην περιοχή των Ποταμών. Στη δράση θα παρευρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΦΔΟΡ, κ. Κεχαγιόγλου Σταύρος και ο Διοικητής του 518 Μ.Τ.Π. Ταγματάρχης ΠΖ κ. Καμπουρίδης Παντελεήμων. Η εν λόγω δράση είναι ανοικτή σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που θέλει να συμμετάσχει.

Ο ΦΔΟΡ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς στους οπλίτες και τη Διοίκηση του 518 Μ.Τ.Π. και ιδιαίτερα στον Υπολοχαγό ΠΖ κ. Νικολαΐδη Παύλο για την πρωτοβουλία και την πολύτιμη συμβολή τους στην απομάκρυνση απορριμμάτων από το ΕΠΟΡ, αλλά κυρίως στην ευαισθητοποίηση των μελών των ενόπλων δυνάμεων και των πολιτών για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.