Το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας ενόψει των ευρωεκλογών της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, τις επόμενες ημέρες μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Την Τετάρτη 15 Μάϊου 2024  

  • Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός, πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με καλλιτέχνες στις 5.30μμ και θα συναντηθεί με πολιτιστικούς συλλόγους και συλλόγους Ποντίων στις 8.00μμ στο παραδοσιακό καφενείο «κασκαρίκα» στην Ξάνθη.

Την Πέμπτη 16 Μάϊου 2024

  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πολυτεχνείο Ξάνθης.

 

  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Γουλιάμος, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών της Ευρώπης και Διακεκριμένο Μέλος (Fellow) του Royal Society of Arts/London, πρώην Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, θα περιοδεύσει σε τμήματα του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, ώστε να συνομιλήσει με μέλη ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές. Στο κλιμάκιο θα συμμετέχει επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11.00πμ περιοδεία στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Πρυτανείας του ΔΠΘ.

12.00μμ περιοδεία σε φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ.

1.00μμ περιοδεία στην Νομική Σχολή Κομοτηνής.

7.00μμ προεκλογική εκδήλωση με θέμα «Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού. Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» με ομιλητή τον Κώστα Γουλιάμο, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής (δίπλα από τον κινηματογράφο

REX).

  • Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός, πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο κέντρο της Δράμας και στη λαϊκή αγορά στις 11.30πμ. Το απόγευμα, στο cafe «Πάρκο» στους Κομνηνούς, στις 5μμ θα συναντηθεί με ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες και στις 7.00μμ θα μιλήσει σε σύσκεψη με παλλινοστούντες.

Την Παρασκευή 17 Μάϊου 2024

  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, θα περιοδεύσει στα τμήματα του ΔΠΘ στην Καβάλα και θα συναντηθεί με εκπαιδευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, όπως και με εκπροσώπους και μέλη των φοιτητικών συλλόγων, από τις 10.00πμ και μετά.
  • Στα Λιμενάρια της Θάσου θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, στο καφέ «Βυζάντιο» στις 8.00μμ

Το Σάββατο 18 Μάϊου 2024

  • Ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Χρυσούπολη, στις 12:30, στον κήπο του Μουσείου. Στις 8.00μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία στην Καβάλα, στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος, με θέμα: «Στην Ευρωπαϊκή Ένωση των πολέμων απαντάμε: με πιο δυνατό ΚΚΕ, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας».

Την Κυριακή 19 Μάϊου 2024

  • Ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Ορεστιάδα, στο πολιτιστικό καφενείο «Μπεντρεντίν» στις 11.30πμ.

Την Δευτέρα 20 Μάϊου 2024

  • Ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους στην Αλεξανδρούπολη, στο Εργατικό Κέντρο Έβρου στις 7.00μμ.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ