ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΡΓΑΣΙΑ… ΣΥΝ»

 

Με επιστολή του προς την εφημερίδα «Εργασία… συν» ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος διαψεύδει τη συμμετοχή του σε κίνηση αμφισβήτησης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, όπως περιγράφεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρει:

«Με την παρούσα μου διαψεύδω τα διαλαμβανόμενα (όσα με αφορούν) πρωτοσέλιδο και στις υπόλοιπες σελίδες (5η σελ) του σημερινού φύλλου (31/8/2017) της εφημερίδας “Εργασία… συν” δηλώνοντας ότι οι αναφορές που γίνονται στο πρόσωπό μου αποτελούν ψεύδη και μάλιστα κακόβουλες αναλήθειες, οι οποίες δεν απέχουν από το να χαρακτηρισθούν “σενάρια φαντασίας” για ανθρώπους με άπλετο ελεύθερο χρόνο…

Επισημαίνοντάς σας την πρόβλεψη του νόμου για δημοσίευση της παρούσας επιστολής με τα ίδια στοιχεία, στα ίδια σημεία της εφημερίδας αναμένω την αποκατάσταση της αλήθειας».

Παράλληλα, ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλου στάλθηκε και σε όσα Μ.Μ.Ε. της Καβάλας αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εργασία… συν». Σε αυτήν αναφέρονταν τα εξής:

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, σε σχέση με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Καβάλας τα οποία αναπαράγουν δημοσίευμα της εφημερίδας της Δράμας «Εργασία Συν» (σημερινό φύλλο 31/08/2017), ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι αναληθές, κακόβουλο αλλά και «ύποπτο» ως προς τα κίνητρά του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αντί αυτών συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για την προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν την ΠΕ Καβάλας και Θάσου, στα πλαίσια του προγράμματος της Περιφέρειας και της διακήρυξης της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

Για το εν λόγω δημοσίευμα έχει ήδη σταλεί διάψευση στην συγκεκριμένη  εφημερίδα, η οποία επισυνάπτεται».