ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

 

 

Πάνω από 18 σχολεία συμμετείχαν στην εβδομάδα υγείας και άθλησης που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τμήμα Υγιεινής και Πρόνοιας Περιφερειακής Ενότητας Δράμας), με συνδιοργανωτές την ΟΧΕ, την ΕΣΧΑΜΑΘ και στο σύλλογο Bianco Monte Δράμα 1986.

Περισσότερα από 500 παιδιά για δύο ημέρες συμμετείχαν σε ποικίλες δράσεις χειροσφαίρισης στο Α.Π.Κ. Κραχτίδης, στις 17 και 18 Απριλίου 2019.

Παράλληλα με τις διήμερες δράσεις, πραγματοποιήθηκε στο Φουσκωτό γυμναστήριο Δράμας, τουρνουά Δημοτικών Σχολείων για αγόρια και κορίτσια όπου συμμετείχαν 13 ομάδες αγοριών και 11 ομάδες κοριτσιών.

Τη δράση υποστήριξαν 11 εθελοντές του συλλόγου Δράμα 1986 και παραβρέθηκαν αθλητές και ο προπονητής της ομάδας των ανδρών.

Το όλο διήμερο συντόνισε ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΟΧΕ κ. Θόδωρος Τογανίδης.

Η ΕΣΧΑΜΑΘ ευχαριστεί θερμά τον Ερυθρό Σταυρό για την ιατρική κάλυψη των δράσεων, τους εθελοντές, τον Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πάρκο της Χειροσφαίρισης στο αθλητικό κέντρο Κραχτίδης.