Ήττα από τον ΠΑΟΚ με 37-19

 

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το ρητό ότι η νίκη από την ήττα και ο θρίαμβος από την συντριβή απέχουν ελάχιστα. Οι Δραμινοί μπήκαν νωθρά στο Α’ δεκάλεπτο δίνοντας ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει προβάδισμα 6 γκολ και ένα μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα. Στη διάρκεια υπήρξε μια αντίδραση που έφερε το παιχνίδι στα 3 γκολ, αλλά έπαιζε από τη μια μεριά ο ΠΑΟΚ ξεκούραστος (έχει παίξει ένα μόνο παιχνίδι) και διαβασμένος, αφού έχει δει 4 βίντεο από αγώνες της ομάδας μας, και από την άλλη ο Bianco Monte Δράμα 1986, ο οποίος ήταν καταπονημένος, αλλά και φυσιολογικά αδιάβαστος, αφού δεν ανέβηκε ποτέ στο σύστημα το μοναδικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Η ομάδα έπαιξε το 20% αυτού που μπορεί να παίξει και κανένας δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι απέναντι σε ένα ΠΑΟΚ που ουσιαστικά δεν πιέστηκε καθόλου, εκτός από τον 16χρονο Τοζακίδη που στο Β’ ημίχρονο έδειξε ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Οι απουσίες Τουνγκελίδη και Παπαδόπουλου Αδάμ δεν έδωσαν πολλές επιλογές στους προπονητές και επίσης καθοριστικό για την έκβαση του παιχνιδιού ήταν ότι ο Bugarinovic και ο Nikolic βρέθηκαν στη χειρότερή τους μέρα.

Όλοι ελπίζουν ότι αυτή η μεγάλη ήττα σε συνδυασμό με το ρεπό της ομάδας την άλλη εβδομάδα θα είναι η αρχή μιας νέας επανεκκίνησης, αφού ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή η ομάδα έχει βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση και όλοι μαζί θα κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να διορθωθούν τα όποια λάθη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Θόδωρος Τογανίδης δήλωσε: Δυστυχώς ήταν μια σκληρή ήττα για τον σύλλογο. Η ομάδα μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση, πηγαίνει στα κόκκινα με σημαντικές απουσίες και πολλούς μικροτραυματισμούς παικτών, που δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα, γιατί μειώνουν τις επιλογές του προπονητή. Πάντα όμως θα προστατεύονται οι αθλητές μας. Είναι μια απλή εκτός έδρας ήττα που μας στερεί δύο βαθμούς, αλλά θα αξιολογηθεί από τους προπονητές και τους παίκτες μας σε όλα τα επίπεδα και θα βγούμε δυνατοί. Οι προπονητές μας και οι αθλητές μας είναι ρεαλιστές, μεγάλοι χαρακτήρες και γνωρίζω πολύ καλά ότι από αυτή την ήττα θα βγούμε κερδισμένοι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

Τα πεντάλεπτα: 2-5 6-2, 8-3, 12-5, 16-7, 19-10 (ημχ), 24-11, 26-14, 31-16, 33-16, 36-17, 37-19.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ 1, Δεληζάνος, Τσαμουρίδης, Παπάζογλου 4, Νικολαΐδης 2, Μέντουριτς 4, Αποστόλου, Μπάρμπας, Βαφείδης 1,Μανωλούδης 4, Καβουσανάκης 1, Τριανταφυλλίδης 5, Γιορανίδης 6, Στογιάνοβιτς 5, Τζωρτζίνης 2, Μισαηλίδης 2.

Δράμα ‘86 (Βαλαβάνης): Γκαμώτσος, Τοζακίδης, Παπάζογλου, Καφαντάρης 1, Μπουγκαρίνοβιτς, Νίκολιτς 4, Χαϊτίδης, Κοβογλανίδης 3, Κοτσαμαρίκογλου 1, Πολύδωρος, Τορνικίδης 2, Τόσκας 7, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Κρανιώτης, Σίνα 1.

Διαιτητές: Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 4-2. Κόκκινη: Αποστόλου (50:52 – τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 2/3 – 0/2.

 

Το Γραφείο Τύπου