Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου της Κρήτης η είδηση του θανάτου του 42χρονου Γιώργου Λιακάκη από κορονοϊό. Ο άτυχος άνδρας ήταν οπερατέρ και είχε εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις στο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 42χρονος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορονοϊό στο οποίο και βγήκε θετικό. Μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία. Ωστόσο, το Σάββατο η κατάστασή του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα covid του Βενιζελείου και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης μιλώντας στο cretapost.gr ανέφερε: “Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε”.

Η τελευταία του ανάρτηση

Ο άτυχος 42χρονος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στις 22 Φεβρουαρίου ανέφερε ότι νοσεί από κορονοϊό.

“Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ Βενιζελειο χθες όλη μέρα. Έχω ενημερώσει τους πάντες που ήρθα κοντά και άθελα μου ίσως να έχουν κολλήσει. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι….Να προσέχετε, ο covid είναι και φέρεται ύπουλα και για αυτό έχει γίνει ότι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσης μου. Μάσκα παντού αντισηπτικό με το λίτρο και όλα θα πάνε καλά. Να προσέχετε!”.

Πηγή: enikos.gr