Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» αναφέρονται τα εξής:

Από το ένα ατόπημα στο άλλο πέφτει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και αυτό δεν θα απασχολούσε κανέναν αν δεν είχε τη συγκεκριμένη θεσμική ιδιότητα.

Αυτή τη φορά κατάφερε να αναστατώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, «διαλαλώντας» ότι η Π.Ε. Δράμας πλήρωσε τη μεταφορά, τη σίτιση και τη διαμονή του κλιμακίου που συμμετείχε στην κατάσβεση της Δασικής πυρκαγιάς της Δαδιάς στον Έβρο. Μόνο που… σύμφωνα με την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, η Π.Ε. Δράμας πλήρωσε μόνο τη μεταφορά τους.

Συνεπώς, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ προσπαθεί ανεπιτυχώς για άλλη μία φορά να παρουσιάσει μία ψεύτικη ιστορία στην κοινή γνώμη προφανώς για να «δείξει» ότι παράγει έργο, αλλά όπως εν τέλει αποδεικνύεται το μόνο που παράγει είναι ψεύδη και «φούσκες» που σκάνε με κρότο.

Αυτή η συμπεριφορά του όμως δεν μπορεί να είναι πλέον ανεκτή και γι’ αυτό καλούμε τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στην επονείδιστη συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη που ο ίδιος διόρισε στην Π.Ε. Δράμας.

Δεν είναι δυνατόν να κατέχει δημόσιο αξίωμα ένας άνθρωπος που εκ του αποτελέσματος κρίνεται ανεπαρκής, αφού μετά τις «βόλτες» με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, διαδίδει και fake news με στόχο την αυτοπροβολή του.

Η παράταξή μας συγχαίρει τους/τις υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος όλης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για τη συνολική προσφορά τους και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή της σε οποιαδήποτε ανάγκη τους. Ωστόσο δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τον κόπο και το έργο αυτών των ανθρώπων για την προσωπική του προβολή και συγκάλυψη της ανεπάρκειάς του.