ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ»

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

 

Η πρώτη εκδήλωση για την παράταξη του Δήμου Δοξάτου «Πορεία Ελπίδας για την Αλλαγή» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019, στην Καπναποθήκη του Αγίου Αθανασίου, στο χώρο όπου στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε την προεκλογική πρεμιέρα για την παράταξη και τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Δοξάτου κ. Πάρη Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Παπαδόπουλος με την ομιλία του παρουσίασε τις βασικές αρχές της παράταξής του, ενώ πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων με την «Πορεία Ελπίδας για την Αλλαγή».

Όπως επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος, «έχοντας πλέον την εμπειρία και την γνώση αλλά και η αγάπη μου για προσφορά προς τον τόπο μου και τον συνάνθρωπο με έκαναν σε αυτές τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να κάνω το επόμενο βήμα και να διεκδικήσω την ψήφο των συνδημοτών μου, από τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου, στο Δήμο Δοξάτου». Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου σημειώνει: «Βασικός μου στόχος, ο Δήμος Δοξάτου να αποκτήσει εύρυθμη και υποδειγματική λειτουργία, ώστε να γίνει ένας Δήμος πρότυπο, φιλικός προς τους πολίτες του, με κύριο μέλημα την αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων των πολιτών του».

Οι υποψήφιοι της παράταξης «Πορεία Ελπίδας για την Αλλαγή» που ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής είναι οι εξής:

Αλμπαντίδου Μαρία, εμπορικός αντιπρόσωπος πωλήσεων

Βέτος Γρηγόρης, μηχανολόγος μηχανικός

Ιωάννου Γιώτα, ιδιωτική υπάλληλος

Κελεσίδου Ανατολή, ιδιωτική υπάλληλος

Κιτσουκάκης Γιάννης, Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Δράμας

Κομνηνακίδης Βαγγέλης, εθνοφύλακας

Κοσμίδης Μάκης, ελεύθερος επαγγελματίας

Κωνσταντινίδου Νόπη, οικιακά

Μάλλιου-Μιχαηλίδου Μαργαρίτα, οικιακά

Μητρουκούδης Γιάννης (Μελίκ), μουσικός

Μουσικίδου Σοφία, ιδιωτική υπάλληλος

Μπενάζη Αντιγόνη, ιδιωτική υπάλληλος

Παπαδόπουλος Κώστας, εκπαιδευτικός

Στογιάννη Τούλα, κομμώτρια

Τσιφόγλου Κατερίνα, οικιακά