ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Μετά τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας κ. Κωσνταντίνος Δαδούδης μετατέθηκε στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, ενώ παράλληλα προήχθη από Αντιπύραρχος σε Πύραρχος.

Ο κ. Δαδούδης με επιστολή του ευχαριστεί τους συναδέλφους τους, τους φορείς και τους πολίτες της Δράμας για τη συνεργασία.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Σήμερα φτάνοντας στο τέρμα της μια παρουσία και πορεία είκοσι (20) περίπου ετών στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας για τα έτη 1999 – 2019 εκ των οποίων (τρία έτη Διοικητής και επτά έτη Υποδιοικητής), αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες προς το Πυροσβεστικό Προσωπικό (Αξιωματικούς, Μόνιμους Πυροσβέστες, Π.Π.Υ., Εποχικούς και Εθελοντές) της Π.Υ. Δράμας αλλά και των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Νευροκοπίου και Παρανεστίου για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα αλλά και τον αλτρουισμό και το φιλότιμο που επέδειξαν.

Επίσης, προς τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, υπηρεσιών φορέων και στους πολίτες του Νομού Δράμας για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρείχαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθειά της να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, του κράτους και του φυσικού περιβάλλοντος. Το “ταξίδι” αυτό ήταν όμορφο και περιπετειώδες, γεμάτο δράση και εντάσεις και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αξιώθηκα με την βοήθεια των προστατών μας των τριών εν καμίνω παίδων να το ζήσω.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ».