Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ

 

 

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο πάρκινγκ του «Δ. Κραχτίδης», η εκδήλωση παρουσίασης της ανδρικής ομάδας του Bianco Monte Δράμα 1986, η οποία προετοιμάζεται για τις φετινές υποχρεώσεις της στην Handball Premier (έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 21 Σεπτεμβρίου).

Παράλληλα, έγιναν και βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών του χάντμπολ. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Θωμίδης για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, ο Ευγένης Τουνγκελίδης για την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ της Handball Premier 2018-2019 και οι Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Κώστας Γουργούμης και Ελένη Ποιμενίδου για τα χρυσά μετάλλια (Εθνικές αντρών – γυναικών) στους Μεσογειακούς Αγώνες Beach Handball 2019.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρήγορης Παπαεμμανουήλ και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας κ. Μάκης Ευθυμιάδης, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στου Ευγένη Τουνγκελίδη και Κώστα Θωμίδη αντίστοιχα. Το κλίμα, κατά τη διάρκεια των απονομών, ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, με τους αθλητές να ευχαριστούν για την τιμή που τους έγινε και να αναφέρονται τόσο στη σχέση τους με το άθλημα όσο και με το σύλλογο. Φυσικά δεν έλειψαν και οι ευχαριστίες προς τις οικογένειές τους, οι οποίοι αποτελούν το στήριγμά τους στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Μάλιστα, ο Κώστας Γουργούμης δώρισε στο σύλλογο την φανέλα της εθνικής, με την οποία αγωνίστηκε στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Το χειροκρότημα τόσο προς τους βραβευθέντες όσο και προς την αντρική ομάδα του Bianco Monte Δράμα 1986 ήταν ιδιαίτερα θερμό, με τον κόσμο να επιβραβεύει όλους τους αθλητές, αλλά και όλους όσους ακόμη συνεισφέρουν στο σύλλογο (προπονητές, φροντιστές, ιατρικό team και χορηγούς), τους οποίους ευχαρίστησε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Θόδωρος Τογανίδης. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι ευχές για ακόμη μεγαλύτερες ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.