ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ «ΦΩΝΑΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ

 

 

  • Αποχώρησαν οι Σ. Οφρυδόπουλος (προπονητής) και Ν. Τσιμπλίδης (Τεχνικός Διευθυντής) και η έλευση του πολύπειρου Η. Χατζηελευθερίου είναι η ύστατη κίνηση
  • Προ των πυλών ο Κρητικός Κ. Ανυφαντάκης, με την εργατικότητά του και την φιλοδοξία ως «όπλα»

 

Το φετινό καλοκαίρι στο στρατόπεδο των Μαυραετών το χαρακτηρίζει η αναβλητικότητα, η μη ηρεμία, η απουσία προγραμματισμού – συγκρότησης, τόσο με τις «παρελάσεις» υποψήφιων «προέδρων», όσο και με την άκρως καθυστερημένη συγκρότηση του αγωνιστικού τμήματος.

Οι αρχικοί εντολοδόχοι για τη συγκρότηση του έμψυχου υλικού της περιόδου 2019-2020, ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος (με το επιτελείο του) και ο στενός συνεργάτης Νίκος Τσιμπλίδης, ως Τεχνικός Διευθυντής, σαν κεραυνός εν αιθρία, δήλωσαν αποχώρηση!

 

Κ. Ανυφαντάκης προ των πυλών

 

Έτσι ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι περισσότερες πανέτοιμες, στη φετινή Δόξα οργανωτικά είμαστε σε μήνα Ιούνιο!

Σίγουρο και δεδομένο είναι ότι για της απαιτήσεις μιας καλά επιδοτούμενης μέσω ΕΡΤ κατηγορίας, στην ΠΑΕ Δόξα οι φιλοδοξίες και οι όποιοι αγωνιστικοί στόχοι είναι ρεαλιστικά απροσδιόριστοι.

Θα χρειαστεί να υπερβάλλουν παίκτες, προπονητές, διοίκηση, σε ψυχή και πάθος, για να καλυφθεί η ολιγωρία του καλοκαιριού.

 

Δήλωση Η. Χατζηελευθερίου

 

Ο παλαίμαχος ρέκορντμαν των Μαυραετών και πρώην Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου ως «στρατιώτης» δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε στρατιώτες στα δύσκολα, όταν η ομάδα μας χρειάζεται και μας καλεί. Βοηθάμε λοιπόν ξανά προς αυτή την κατεύθυνση, πάντα είμαστε διαθέσιμοι για τη Δόξα. Ο κόσμος της Δράμας είναι απαιτητικός, αλλά πιστεύω ότι με τις κινήσεις που θα γίνουν στο εξής, έστω και μετ’ εμποδίων, λόγω της κωλυσιεργίας στα τηλεοπτικά, που είναι τροχοπέδη, η Δόξα θα προχωρήσει με στόχο τη διάκριση, όπως πρέπει και όπως θέλουμε όλοι. Για μια Δόξα πρωταγωνίστρια το ταχύτερο δυνατό, προσβλέποντας στην υπομονή και τη στήριξη του κόσμου».